Sminkningar-årstider!

Här kommer lite roliga bilder, från olika årstider, med sminkningar och hår som speglar just dessa årstider. Detta är inte först och främst skönhetsmakeup, utan både fantasimakeup och lite extremmakeup.
Höst:

Detta är My. Hon får spegla hösten. Där valde jag att leka med flera olika tänger till håret, för att skapa en busig, skogslook. Sminket är fantasifullt och med starka höstfärger. My är otroligt vacker naturligt, och det var ett nöje att få göra denna roliga, fantasifulla plåtning, förra hösten.

Vinter:

Cornelia speglar vintern. Vi använde kalla, hårda färger, för att få fram den bitande kylan. Denna makeup är lite mer extrem, men funkar definitivt för den som vågar, framför allt som kvälls och festmake. Cornelia har ett unikt utseende, och det är alltid lika spännande att sminka henne! Hon är också otroligt vacker!

Sommar:

Varma och somriga nyanser är det jag använt mest till denna plåtning. Jag älskar sommaren, så att skapa med inspiration av sommar, sol, hav och värme är inga problem! Bronziga färger, guld och glossiga läppar står i fokus i denna sommarsminkning.

När man får fria händer, inte behöver hålla sig inom ramarna, och bara får skapa, det är då det är som roligast! :)
KRAM Sofie

Kommentarer
Postat av: annelie björck

Du är oxå otroligt vacker gumman o värdefull <3 puss o kram

2010-08-09 @ 22:40:07
Postat av: Gab

Så himla snyggt! Älskar sånt här! ;)

Postat av: Mist Stockholm/Sofie

Tack söta ni! :)

2010-08-10 @ 13:30:36
URL: http://mistingelsta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0