Förberedelser ..

Nu håller vi på att förbereda allt inför morgondagens modevisning. Håret rullas upp på spolar, tuperas och ska sprayas. Det kommer bli en spännande och inspirerande modevisning...stay tuned!
Kram Gabbie

Kommentarer
Postat av: nathalie

Hejsan!



Mitt namn är Nathalie Edström och jag är 18 år gammal och bor i Norrköping. Jag studerar samhäll/media på Kungsgårdsgymnasiet och ska snart påbörja mitt tredje år. Som ni kanske vet har alla treor ett så kallat projektarbete där man under hela året får välja vad man vill att jobba med! Jag har ett stort intresse för smink och skönhet och har därför tänkt att starta upp en egen sminkblogg med tips, reklam, inspiration och även ta emot smink-bokningar. Jag har mycket erfarenhet av Make up och brukar ofta sminka bekanta till mig. Jag driver en egen blogg (naatta.blogg.se) med cirka 400 läsare per dag som uppskattar mina sminktips väldigt mycket. Därför passar det utmärkt att starta ännu en blogg men som enbart ska handla om smink och skönhet!



För att kunna ta bokningar och sminka andra på ett proffsigt och seriöst sätt behövs ett stort utval av sminkprodukter. Jag har enormt mycket ögonskuggor och även en hel del läppstift, rouge och annat men mer behövs! Det skulle vara otroligt roligt att kunna använda massor av olika färger och nyanser av foundations, rouge, läppstift, ögonskuggor, ögonbrynspennor med mera för att kunna anpassa sminket till alla sorters utseenden!



Nu kommer min fråga till er Mist; Jag undrar om ni har intresse för att sponsra en ung och driven tjej som jag, som verkligen brinner för detta och vill lyckas med mitt mål! Ni kanske har testers, sminkprodukter som inte längre ska finnas kvar i sortimentet eller helt enkelt bara vill dela med er av lite olika produkter för att hjälpa mig på vägen! Självklart kommer jag att göra reklam för era produkter och berätta vad jag använder efter varje sminkning jag gör och lägger ut på bloggen. Jag har också tänkt att ge mina kunder en så kallad "sminkmall" där jag skriver ner alla produkter jag använt, så att de får möjlighet till att köpa dessa ute i era butiker!



Jag skulle bli så otroligt tacksam om ni ville hjälpa mig med denna sponsring! När jag har lagt upp bloggen mailar jag er självklart så att ni själva kan gå in och titta så att allt går rätt till :) Titta gärna in min blogg under kategorin SMINK&SKÖNHET för att se mitt intresse för smink! ( http://naatta.blogg.se/category/smink.html )



Tack på förhand!

2010-08-27 @ 13:19:13
URL: http://naatta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0