Lördagens make! by Jenny


Den här gulliga tjejen som jag sminkade heter Linda! Hon vill bli make-up artist, Linda pluggar det det nu,hon tyckte att det var lite kul att få tips å råd utav en som är utbildad.. Jag gjorde en snygg kombinerad Vardags/Fest- make... Hoppas att du blev nöjd Linda?!! Å lycka till med uppdraget ni skulle göra här ute på Ingelsta shopping...
Lördagens andra tjej heter Felicia! Hon hade fått ett presentkort i julklapp utav sin pappa som hon nu tyckte att hon skulle utnyttja!! Felicia ville ha en snygg make som passade henne, då valde jag att använda mig utav lila toner jätte fint till varma personer, en väldigt trendig färg nu i vinter oxå... Hoppas att du blev nöjd gumman o att julmaten smakade bra?!! hii :)
Den tredje tjejen heter Anna-Maria! Hon skulle på fest med jobbet o ville ha en riktigt snygg make som passade hennes stil, jag använde många läckra färger på Anna-Maria, bl.a grönsvart skugga som jag ramade in ögat med, sedan två Eye Dust i gröna toner plus en koppar... Mycket snygg make som passade henne perfekt... Hoppas att du blev nöjd o att du hade roligt på festen?!!! :) Kraaaam

Lucka 1!

Vi kickar igång denna kalender ordentligt och erbjuder ALLA 20% rabatt på ALLT i butiken! (gäller endast den 1:a dec).
Ses vi imorn? :)

Kramar Mist Stockholm, Ingelsta!

Leopard naglar på super snygga Eliin! :)


Ilördags kom Eliin in till oss å ville ha Leopardmönster på sina naglar, det var Kristin som fixade dom super snygga naglarna... Titta gärna in på Eliins blogg, hon ger massor av råd o tips på fina grejer hon jobbar även här ute på ingelsta i Cubus-butiken!!!  Hoppas du blev nöjd gumman?! (www.Eliins.se)

Kom ihåg!

Ikväll öppnar vi lucka ett! Så glöm inte att klicka er in här kl.21.00 (efter Desperate Housewifes funkar oxå hihi)

Gårdagens sminkning

Gårdagens sminkning är en blandning av orientaliskt och rockig...en blandning av mig själv med andra ord hehe ;P

Kramar K

Mist Stockholm, Ingelsta Julkalender 2010

Japp, ni läste rätt! Varje dag under hela december månad kommer vi på Mist Stockholm, Ingelsta att öppna en ny lucka full med roligheter som ni kan ta del av. Vad som gömmer sig bakom dessa luckor får ni veta kl. 21.00 dagen innan respektive datum. Alltså lucka nr 1 öppnas redan imorgon (den 30:e nov) kl.21.00!

Skulle det vara så att ni inte har möjlighet att gå in på bloggen och kolla dagens lucka så kommer kalendern även att hänga i butiken så att ALLA kan se vad för roligheter som döljer sig bakom dagens lucka :)

Vi på Mist Stockholm, Ingelsta älskar julen och ALLA våra kära kunder (och läsare) så därför ville vi göra något extra speciellt för Er i år med en massa roliga överraskningar!
Så glöm nu inte att klicka er in här varje kväll kl.21.00 eller sväng förbi butiken :)

God Jul önskar alla vi på Mist Stockholm, Ingelsta Shopping!

1 timma kvar :)

Har ni listat ut det än? Här får ni en ledtråd:


12 Timmar kvar :)

Har ni listat ut vad våran överraskning är än? Hihi :)

Naglar

Eftersom många frågat skriver jag upp priserna för naglar igen :)
Prislista:

Förlängning  595:-
Förstärkning 495:-
Återbesök 445:-
Manikyr 295:-
Dekorationer fr 10:-




Kramar K

En liten renovering

Ni som varit inne i butiken känner nog till väggen där vi bl.a har läppstift, fransar, necessärer och lite annat?
Den väggen är ju jättefin, men en sak jag stört mig på ett tag är att den är vit!
Vit är snyggt, vit är ljust och vit härligt men vit är tråkigt! Så igår kom chefen in med en tidig julklapp :)
Såhär såg väggen ut innan:


Nu ser den ut såhär:

KÄRLEK! Visst vart det snyggt? Jag älskar det, visste att det skulle bli lyckat :) Får se vad resten av gänget tycker hihi :)

Kramar Kristin

Gunilla

Världens sötaste Gunilla var och blev fönad idag och såhär fin blev hon i håret:
"Hollywoodsvallet" syns inte så bra på bild men snyggt blev det :)

Trodde folk skulle hålla sig gömda i hemmet idag p.g.a stormen men icke! Idag hade jag fullt upp med brynplock, föning, hjälpa kunder och även en liten renovering ;) Men mer om det strax för nu måste jag äta :)
Kramar Kristin

Passa på idag!


Jenny

Igår var det fullt upp från morgon till kväll! Så fort Jenny vaknar så vet jag att hon har en massa bilder att visa men jag har dom allra allra värdefullaste bilderna som jag kommer minnas resten av mitt liv....bilderna på Jenny med lockigt hår!!!!!





Efter en heeeel månads tjatande om att få locka hennes hår kommer hon då fram till mig (självmant) igår och undrar om jag kan locka o styla hennes hår. Så fort jag hade hoppat o skuttat klart av glädjen plockade jag då fram locktång, spray o kam och satte igång. Jenny fick dock hjälpa till med några lockar då ja skulle fixa lite naglar (berättar mer om det sen) men the final touch gjorde jag och fasiken vad den kvinnan passar i lockar!!
Tycker inte ni det?? Alla som tycker att Jenny ska ha lockigt hår mer ofta skriver ett JA i detta inlägg ;)

Kramar Kristin

Anna

Idag var självaste Anna Falk inne hos oss och jag fick då den stora äran att sminka och fixa hennes hår!
Uppsättningen är mycket finare irl! Man ser ju inte alla detaljer på bild eftersom Anna har mörkt hår oxå men visst passar hon? Tror dock att Anna förväntade sig något lite enklare hårstyling men näääää....är det personalfest och man är med i gallerialedningen då ska man synas! ;)

Hoppas du blev nöjd Anna och dansa loss från mig oxå :)

Kramar Kristin

NYHET!!!! Nagelterapeut

Jag heter Therese och från och med onsdag kommer jag erbjuda dig möjligheten att få snygga naglar.
Jag erbjuder förlängning, förstärkning m.m.  Prislistan finner du nedan. Jag kommer att finnas på Mist Ingelsta. Det går bra redan nu att ringa o boka en tid. Tänk på att vara ute i god tid, det är många som vill vara fina till jul.

Hoppas vi ses snart, vänliga hälsningar / Tessan

Prislista:

Förlängning  595:-
Förstärkning 495:-
Återbesök 445:-
Manikyr 295:-
Dekorationer fr 10:-

Modell för en dag

Glömde juh visa bilderna på vackra Cathrine som jag hade tagit när hon var hos mig och blev stylad inför modell för en dag!
Före:
Efter:

En naturlig skönhet med en stark o härlig personlighet som jag framhävde med starka färger i grönt :)

Som ni kanske märkt så har jag inte haft så mycket bilder att visa på sistone och det beror på att min kamera har pajjat (tekniska prylar+jag=katastrof) men idag kära läsare ska jag inhandla en ny kamera!! Håll tummarna att den överlever förbannelsen som ligger över mig med tekniska prylar ;P
Kramar K

dagens make! by veronica


Idag var Veronica väldigt Fredags fin, hon hade valt att lägga flera snygga skuggor i klara färger, ljusblå, mörkblå,lila, rosa & ljusgul... Super snyggt med stark ögonmake när man har glasögon...

dagens make! by jenny


Idag kände jag för att göra någon snygg freags-make! Valde bruna o guldiga toner på ögonen o läckra röda läppar med lite extra dekoration.. Stenarna finns i flera läckra färger, kan man placera lite var man vill, använd fantasin..:D //J

Från och med onsdag den 1dec finns jag på Mist.

Jag heter Therese och från och med onsdag kommer jag erbjuda dig möjligheten att få snygga naglar.
Jag erbjuder förlängning, förstärkning m.m.  Prislistan finner du längre ner i bloggen. Jag kommer att finnas på Mist Ingelsta. Det går bra redan nu att ringa o boka en tid. Tänk på att vara ute i god tid, det är många som vill vara fina till jul.

Hoppas vi ses snart, vänliga hälsningar / Tessan

Påminnelse

Det är ju söndag snart :)
Ring och boka redan idag eller välkommen att "droppa in" så hjälper vi dig i mån av tid!

En överraskning

På måndag klockan 21.00 kommer vi på Mist Stockholm i Ingelsta Shopping att avslöja en STOR och VÄLDIGT rolig nyhet här på bloggen! Det är något vi gått runt och planerat på ett bra tag så det ska bli jätteroligt att äntligen kunna avslöja vad det är!
Så glöm inte att klicka er in här nu på måndag!!! :)


Massa kramar från oss på Mist Stockholm, Ingelsta <3


Black lips

Asså shit va coolt med svarta läppar! Tycker inte ni det?
Smink och hår av Kristin
Kramar K

Julskyltningen är färdig!!


Titta så fint det blev.... Ni är välkomna in i butiken, varför inte ge bort ett presentkort från oss på Mist i julklapp på valfritt belopp...  


Dagens make! by Jenny


Idag så tyckte jag att det var lite roligt att använda mig utav likadana toner på ögon som läppar.En riktigt het färg i höst/vinter är "Lila", jag har mixat med flera lila färger...  I just love purple!! <3 /J

Kort hår

Fick frågan om hur man kan styla kort hår till en snygg partyfrisyr och svaret samt lite inspiration hittar du i ett inlägg HÄR som jag gjorde för ett tag sedan :)
Ovan ser ni priserna för alla våra tjänster! Visst vart prislistan fin? :)
Denna uppsättning med Sofies hårkvalité skulle kosta ca 399:-
Om ni har bokat tid för uppsättning eller hårstyling och undrar över priset får ni gärna komma in några dagar i förväg och tala om hur ni vill ha håret samt att vi får kika på hårkvalitén och därefter fastställa ett pris :) Då kan vi även tala om ifall den typen av styling du tänkt dig funkar på ditt hår eller inte för tyvärr kan det ibland vara så att man inte passar i den typen av styling man tänkt sig och då kan det vara skönt att veta det i förväg så man hinner tänka ut något annat ;)
Hoppas du fick svar på din fråga!
Kramar Kristin

Vi ses om en vecka kära vänner!

Imorgon åker jag på en veckas semester, till lite varmare breddgrader. Ni får ha en bra vecka hemma i Sverige, så ses vi nästa Lördag! Glöm inte att besöka bloggen och butiken under tiden, massa nyheter och roligheter på gång ju!
Kram Sofie

Mist Ingelsta erbjuder :

Försökte fota vår nya, snygga prislista idag :) Här har ni våra tjänster och priser! :)
För er som är med i matchen, ser ni att vi startat en ny tjänst ..... eller egentligen flera ;) Men mer om det i ett kommande inlägg ..... Spännande va? Ni kommer även att få se ett nytt ansikte, som håller i denna bit. Så kika in nu i dagarna, så får ni veta mer! ÄR DET NÅGON SOM REDAN LISTAT UT VAD JAG SMYGPRATAR OM??!! :)
Kram Sofie!

Dagens hår och smink av Sofie och Kristin!

Kvällen till ära, bjuder vi på hela min look från idag!
Sminket gjorde jag i ganska mjuka toner, av rött och guld, och håret står Kristin för!
Makeup:
Dessa färger är jättefina för att förstärka både blå och gröna ögon!
Hår:



Jag har sällan uppsättningar, men jag blev sjukt nöjd över Kristins snygga verk! Fick mängder med komplimanger under dagen! :) Kul!
Trevlig kväll på er!
Kram Sofie

Leopard!!!


Blir du lika inspirerad som jag utav "Leopardmönster" låt då din fantasi flöda, det är nämligen jätte populärt med med djurmönster nu i vinter så skaffa några läckra detaljer med djurmönster NU... Varför inte ta upp det i en make som jag har gjort... // Jenny

Cirkusmake!

Idag hade vi finbesök i butiken, av ett gäng från en cirkus här i Norrköping. Mamma Birgitta och de två döttrarna Elin och Therese. Elin är riktigt duktig och uppträder världen över, och är nu aktuell med "Stjärnklart" bland annat. Therese har jobbat med teater och smink och har huvudansvaret för just sminkbiten på cirkusen. Så därför kom tjejerna in idag för att få tips, inspiration och lite info om Mist Makeup.
När det handlar om teater, cirkus och scensmink, så måste man överdriva så att det ska synas från långt håll. Det är alltså inte riktigt samma teknik som en vanlig fest eller vardagssminkning.
Kristin står för denna jättecoola, och snygga make på Elin. Jag visade Therese våra olika produkter, och lite tips och tekniker.
Fråga gärna om ni undrar något.
Kram Sofie

Jennys mamma! :)


Idag kom min mamma (Sylva) in i butiken , hon ville få en vinter uppdatering!! det gör så mycket att få uppdatera sin make efter årstiderna, Nu kan man bära upp lite mörkare murrigare färger. Kom in så hjälper jag er att se ut rätt färger beroende på om ni är varma eller kalla i era toner.. Har man en mogen hy som min kära mamma så ska man akta sig för att använda förmycket puder, Kan man så  bör man bara ha en foundation o cream blush istället för vanlig rouge!! Alla torra produkter torkar ur huden, lägger sig i alla fina veck o linjer!! INTE ROLIGT... Så fråga gärna om ni undrar över något!!! //J

Dagens make! by jenny


Idag kom den här söta tjejen in till mig i butiken, hon ville ha en riktigt läcker make till sin ur snygga klänning. Gillar verkligen hennes örhänge, ska nog köpa ett sådant på "Glitter" ;) Blev inspirerad utav leopardmönstret på klänningen, riktigt läckert med rött till, hennes naglar var redan målade röda när hon kom in... Ögonen valde jag blå/svarta toner plus en svart eyeliner... *Super snyggt* Hoppas att du blev nöjd gumman?!! Massa kramar till dig :)

Uppsättning

Försöker hitta lite bilder på olika håruppsättningar som jag gjort, det går inte så bra tyvärr :(
Hittade dock en bild på en provuppsättning som jag gjorde på en docka för ett par år sedan hehe praktiskt då bruden inte hade möjlighet att göra en prov så gjorde den på dockan :)
Kramar Kristin

50 tals inspirerad make, på snygga Annica!

Här är Annica, som också skulle på denna Rockabilly/50 talsfest. Som Jenny nämnde innan, så är det ljus, matt porslinshy som gäller. Så basen la vi mkt vikt på. Röda läppar är ett måste, och matta bruna, beiga och vita skuggor på ögonen. Även en bred eyeliner, med vinge, samt fransar!
Hoppas att ni fick en kanonkväll tjejer! Ska bli spännande att se fler bilder, med outfits och hela alltet!
Kramar Sofie

Rocka Billy Fest igår !!


Igår sminkade jag (Jenny) en super söt tjej Alexandra som skulle på en "Rocka Billy" fest med sin mamma Annica som Sofie sminkade... Vi ska få bilder utav tjejerna senare, så vi får se hur det blev med rätta käderna till... För att få till en snygg 50-tals make som jag skulle få på Alexandra.. Så mattade vi ner hennes hy,( det ska vara porslins hy) Matta färger i sminket, rosiga kinder, röda läppar.. Skuggor vita, gråa, blåa, svarta.. Bred svart eyeliner... Starka ögonbryn formade som en fågelvinge... Hoppas att du blev nöjd gumman o att ni fick en super rolig kväll... Kraaaam/Jenny


Gårdagens make! by jenny


Den här urgulliga tjejen kom till mig igår hon skulle på fest i Linköping! Hon hade en super läcker lila klänning på sig, då valde jag att matcha hennes ögonmake med färgen på klänningen, det blev jätte fint.. Hoppas att du blev nöjd o att du hade en super rolig kväll ?!!! Kraaaaam

Födelsedagsbarnet Cassandra

Här kommer en sminkning från lördagen som jag gjorde på Cassandra. Hon skulle fira sin födelsedag. Tidigare hade Cassandra fått rådet att sminka sig i guldiga, bruna toner, vilket jag inte håller med om riktigt, när det handlar om festmaker (till vardags är det dock fint). Så därför satsade jag på grått, silver och lite blå/lila. Det fick verkligen fram hennes ögon! Vi satte även dit lite singelfransar i storleken "short" och "medium".
Till detta fixade jag ett par glossiga, rosiga läppar.
Hoppas du fick kul :D
Kram Sofie

Gårdagens make! By jenny


Det här är en väldigt färgstark tjej som kom till oss på Mist igår... Vi valde att ta upp färgerna i håret när jag sminkade henne... Läckert att ta till lite extra färg eftersom att kunden har glasögon oxå... Hoppas att blev nöjd med sminkningen o att du hade roligt igår??!!! Kram /J


Gårdagen make! by jenny


Igår hade jag o Sofie fullt upp i butiken, jätte roligt!!!:) Den här söta tjejen skulle på 20-års fest, hon ville ha en snygg make som tog upp hennes ögonfärg på bästa sätt, då valde jag guldiga o bruna, koppar färger... Det blev jätte fint, hoppas att du blev nöjd??! Kram /J

gårdagens!

Igår sminkade jag mig i vinrött, svart och guldbrun.
Med skuggor och endast mascara på ena ögat.
Där fick ni lite bilder med varierande kvalité, på gårdagens sminkning.
Ha en bra dag alla!
Kram Sofie

dagens make på Veonica! By jenny


I fredags så sminkade jag vår urgulliga praktikant Veronica.. Nu får ni se henne utan o med glasögon!! Veronica är en tjej som passar väldigt bra i pastellfärger, så den här dagen valde jag att lägga blåa, rosa och lila toner på hennes ögon, snyggt att våga lägga lite starkare färger på ögonen när man har glasögon så att man ser ögonen igenom glaset... Kom gärna in i butiken o fråga om det är något ni undrar över lr ställ dom här på bloggen.. /J

Tack Michelle!!! :)


I fredags så slutade våran gulliga praktikant Michelle hos oss.. Vi hoppas att du har haft roligt o lärt dig en massa.. Vi är jätte glada att ha fått haft dig hos oss i två veckor.. Tack för kortet & chokladen!!! :D Massa kramar från oss till dig

Glöm inte!

Imorgon är det söndag och vad händer då??
Just precis, vi kickar igång vårat efterlängtade Söndagsspecial! Jag jobbar hela dagen, från 10.00 ääääända fram till 18.00 så kom in och säg hej och passa på att bli lite söndagsfin i håret :)

Kramar Kristin

Cathrine, modell för en dag!

Denna tjej hade bokat en "Modell för en dag". Det blev verkligen jättefina bilder, och vi får återigen gratulera dig till din stora prestation! Vi är mäkta imponerade!




Hår och smink: Kristin

Foto: Ateljé Carlsbecker


Dagens naglar!! by Veronica


Idag så gjorde söta Veronica mina naglar (Jenny), jag bara älskar dom, är ni sugna på att få era naglar fixade så kom in till hos!! pris: 45kr-95kr... *Billigt*

Dagens make!


Idag stylade jag mig lite alla 50 tal... Jag älskar 50-60 tals stil... Är såå kvinnligt!!! Har använt rosiga färger på kinder o läppar, Läcker bred, lång liner på ögonen svaga skuggor... Har ni frågor så ställ gärna dom??? /Jenny

Dagens make på söta Emma!

Idag har jag sminkat denna söta tjej, Emma. Hon skulle på romantisk date :) Vi satsade på färger som förstärkte hennes ögonfärg, och gjorde en mjuk sotning av det. Naturligt glossiga läppar fick hon med glosset "Kiss".

TYVÄRR hade jag glömt att ladda min kamera, så det blev mobilbilder, vilket INTE gör sminket rättvisa! Imorgon ska jag ha med mig en nyladdad kamera, GLÖM EJ! :)



Kram Sofie


Glasögon

Såg att världens bästa Jenny hade svarat på frågan om hur man stylar håret när man har glasögon. Kunde faktiskt inte ha sagt det bättre själv Jenny! Hehe :)
För har man inte ansiktet och håret framför sig är det ju såklart lite svårt att svara, det bästa vore om ni kunde mejla in bilder på er eller om ni kan komma in till oss.
Men eftersom jag själv har ett fyrkantigt ansikte och ibland använder glasögon tänkte jag visa er hur jag brukar styla håret :)
Observera att jag grundat alla stylingar genom att använda Björn Axéns Volumemaster! Detta för att få lite mer volym i håret och ett snyggare resultat :)



Min kamera pajjade tyvärr halvvägs (skit oxååå!!) så dom två sista bilderna fick tas med webbkameran  eftersom dom tyckte jag var viktiga att ha med :)

Ett ovalt form på ansiktet är det vi makeup artister & hårstylister alltid strävar efter att få som resultat. Att tänka på när man har ett fyrkantigt ansikte:
  • Mycket volym uppe på huvudet ger ansiktet ett mera ovalt form.
  • Lockar, vågor och liknande mjuknar upp alla skarpa drag i ansiktet.
  • Platt och livlöst hår som hänger över ansiktet framhäver kanter!
  • Klipp upp håret. Håret får nytt liv och hänger inte lika tungt över ansiktet.
  • Även slingor i håret mjuknar upp kanter.
  • Plattångslocka några slingor runt ansiktet. Dels får du bort håret från ansiktet och dels så hjälper lockarna som sagt till att dölja skarpa drag och kanter som vi med fyrkantigt ansikte har.
Om ni undrar vilken typ av ansiktsform ni har är ni hjärtligt välkomna in till oss på Mist Stockholm, Ingelsta så hjälper vi dig!

Kramar Kristin

Frågetecken

Vad roligt att det börjat rulla in en massa frågor :) Alla frågor välkomnas!!
Men nu har jag en fråga. Ni verkar tycka om att läsa om hår och hur man stylar så min fråga är: Vill ni läsa mer om hår på bloggen? I så fall, något speciellt ämne inom hår?

Kom gärna med förslag över sånt ni vill läsa om på bloggen det är alltid roligt att höra vad ni tycker och undrar! Så nu kör vi en förslagsstund (som frågestund men med förslag istället hehe) där ni alla kan påverka vad det skrivs om här på bloggen!

Kom igen nu kära läsare ös på oss med förslag :)

 

Kramar K och resten av Mist Stockholm, Ingelsta gänget :)


Veronica våran praktikant på fredagar!


Med tanke på en fråga som vi fick idag utav en tjej Anna, så tänkte jag (Jenny) att vi har en jätte söt tjej Veronica som praktiserar hos oss varje fredag hon går "stil & Trend" på Kungsgårdskolan.. Hon har glasögon som hon är jättesnygg i, brukar alltid ha fina frisyrer, läckert med uppsatt hår oxå så man ser ansiktet bättre, förr så skämdes man oftast för att ha glasögon medan nu förtiden så är det bara häftigt att ha glasögon.. Man bör vara stollt o våga visa upp ansiktet med dom på... Men precis som Veronica alltid gör sååå snyggt behöver man lägga på mer make på ögonen så att ögonen kommer fram genom glaset... Kom gärna in i butiken imorgon lr någon annan fredag för att få råd o tips utav Veronica om vad man kan ha för snygga frisyrer o make när man har glasögon... Kristine har oxå glasögon ibland, och hon är verkligen super säker när det kommer till hår & make... Sååå FRÅGA!!

Tjejkväll!! :)


Igår hade jag (Jenny) o kristine en tjejkväll för en klass 9c på Hagaskolan!! Det var super trevligt, Jag sminkade en söt tjej och Kristine gjorde en annan söt tjej ( Vår förra praktikant Gunilla) fin i håret.. Det var många frågor som ställdes, hoppas att ni fick svar på det mesta.. Annars så vet ni var vi finns, kom in igen i butiken lr ställ frågor här på bloggen... Hoppas att ni hade lika roligt som vi??! :D Massa kramar till er / Jenny & Kristine

Ögonbrynsplockning 100:- !!!


Vi på Mist ingelsta har flera kunder i veckan som kommer till oss för att få sina ögonbryn plockade, det kostar endast 100 kronor, brynen gör sååå mycket, det är många som inte förstår hur mycket det gör... Att ha ett par snygga bryn förstärker hela ansiktsbilden, det blir ett lätt ansiktslyft när man har plockat brynen, man ser piggare ut efterråt... Ni ser ju själva! Kan ni inte få till brynen på egenhand kom gärna in till oss så hjälper vi er gärna...  / Sofie, Jenny & Kristine

Snygg "Höst-make" på söta Alexandra!! By jenny


Det är alltid lika roligt när vår söta stamkund Alexandra kommer in i butiken, Den här dagen ville hon att vi skulle fixa till en snygg vardags-make.. Jag visade även hur man lätt kan förvandla en vardags-make till en fest-make med små enkla medel... Hoppas att du blev nöjd gumman?!!! Har ni läsare några frågor så ställ gärna dom... /J

Naglar

Idag gjorde jag dessa naglar på söta Michelle :)

Kram Sofie

Patric, modellbilder!

Idag fick jag lite bilder mailade till mig från sist när Patric var här och sminkade sig inför en plåtning :) 

Jättesnygga bilder blev det!



Ska du också fotograferas? Tänk på att rätt smink gör kanonmycket skillnad på bilderna! Kom gärna in till oss på Mist Stockholm, så hjälper vi dig!

Du vet väl att vi just nu har 30% rabatt på tjänsten modell för en dag?

Kram Sofie


Tråkigt hår

Hej hej! Jag var hos er idag med min klass, och fick jätte många bra tips. Fick nämligen reda på att jag passade i varma färger m.m. Men det jag skulle vilja veta är en passande frisyr? Jag känner mig nämligen alltid så tråkig i håret, skulle vara jätte roligt att få några tips! 

MvH
Rebecca!


Hej Rebecca!
Det är lite svårt att säga eftersom jag inte har ditt hår framför mig men jag ska försöka svara så gott jag kan!
Saken är den att det finns oändligt mycket grejer man kan göra med håret och nu snackar vi alltså bara till vardags. Mitt allra bästa tips är att investera i en Björn Axén Volumemaster om du inte redan har en. Du anar inte hur stor skillnad lite volym kan göra i håret. Tupering i all ära men med volumemaster får du ett mera hållbart resultat som dessutom inte sliter på håret lika mycket. Håret blir också roligare att styla när det har lite volym i sig :)
Vad gäller frisyrer kan bara fantasin sätta gränser!
  • Flätor i håret är snygga och enkla att göra och går att göra på flera hundra olika sätt
  • Ta en slinga på varje sida av huvudet längst fram, tvinna slingorna och fäst dom bak på huvudet med hårnålar a la Lauren Conrad


  • Krama in lite mousse i blött hår och låt det självtorka. Du kommer få snygga lockar när det torkat :)
  • Knut upp håret i en ponnysvans. Variera med att ha det på olika höjder och ställen på huvudet. På sidan exempelvis i typisk 80-tals anda!
  • Plattångslocka några slingor runt ansiktet.
  • Diadem, hårnålar, hårband och andra typer av hårdekorationer är alla ett enkelt och snabbt sätt att piffa upp en tråkig frisyr. Speciellt om du har bråttom på morgonen :)
Jag hoppas att du fick svar på din fråga annars är du hjärtligt välkommen in till oss på Mist Stockholm, Ingelsta för lite fler tips!

Kramar Kristin

vinterinspiration


Söndagsspecial

Nu så hörni ska jag avslöja en VÄLDIGT efterlängtad nyhet och erbjudande hos oss på Mist Stockholm, Ingelsta!
Nu kan du som vill komma in och få håret fönat och enkelt stylat för endast 50:- på söndagar!
Detta är perfekt för alla som vill vara lite extra fina på söndagar eller helt enkelt vill unna sig lite "söndagslyx" :)

Så ring och boka tid redan nu på 011 31 33 36 eller välkommen in i butiken! Det går även bra att "droppa in" då kan vi hjälpa dig i mån av tid :)

Kramar Personalen på Mist Stockholm, Ingelsta

Next Stop; New Year!

Högtiderna bara rusar förbi! Halloween har gått otroligt bra, och varit superroligt! Härnäst har vi jul, och all julhandel, men roligast av allt att se fram emot är väl ändå NYÅR?!
Vänner, fest, champagne, raketer, glädje!


Det går så troligt fort, och anledningen till detta inlägg är att vi redan fått in bokningar till nyårsafton, så vill du boka tid till nyårsfesten, är det bäst att passa på, innan tiderna försvinner!
Mist Stockholm Ingelsta Shopping har öppet 10-15 på Nyårsafton!


Fransar och glitter brukar vara populärt :)

Varmt välkommen in i butiken :)

 


I'm back!

Eftersom jag inte haft någon internet hemma har jag tyvärr inte kunnat blogga som några av er kanske märkt :)
Men nu är internet tillbaka här hemma så för att kompensera för mitt dåliga bloggande tänker jag bjuda er på ett litet bildregn :)
Söta Emma fick sig en röd/orange sminkning av mig
Tjejerna skulle ut och ville vara lite farliga :)
Jenny sminkade den här söta tjejen som skulle på bröllop i lördags
Kika in här lite senare idag då jag ska avslöja ett jätteroligt erbjudande!!!
Kramar Kristin

Lördags make! by jenny


När jag jobbade i Lördags så hade jag en enkel snygg höst make, jag skulle sedan efter jobbet på fest och ville då ha en festligare make, väldigt lätt att omvandla en vardagsmake till festmake.. Lite lösfransar, en blå cake liner, och glitter gjorde susen... :D

dagens naglar!! by Jenny


Fredagens make!!


gårdagens!


Läpp-tips!

Här kommer några olika läpptips! Passar utmärkt till dig med torra läppar, då dessa är väldigt vårdande och dessutom ger härliga, glossiga färger!

CakeGloss "Rock",  en härlig mjuk, men rockig röd färg!


CakeGloss "Jazz", en mjuk aprikos ton. Lite nude känsla, fast på ett mer metalliskt vis :)

 

LipBalm "Matisse", ett vårdande läppbalsam, i en fin rosa ton!

 

Dessa glans finns i massor med härliga färger och kostar 140:-/st.

Kram Sofie


Julklappstips!

Här kommer lite inspiration på julklappstips! Vi kommer att ha olika kit som är nedsatta i pris, och här är två av dom :)

Glitter
Crystalgloss
Nailpolish
Totalt: 330:-, som julklapp ENDAST:280:-




Nät necessär
3 ögonskuggor
Totalt: 480:-, som julklapp ENDAST 408:-


Håll utkik efter vårt kommande "julklappsblad" som kommer ge dig ännu mer tips, inspiration och rabatter på julklappar :)

Kram tjejerna på Mist Stockholm Ingelsta!

011 31 33 36



Torsdagsnaglar!


Dagens make.



Efter några dagars feber är jag tillbaka på jobbet, och det fick bli en ganska enkel grön make dagen till ära :)
Kram Sofie

Grattis till våran underbara kollega Anna!

Stort grattis till vår fina, duktiga, söta, underbara, gulliga, roliga kollega ANNA!
Vad det är i gratulerar henne för, kan hon få berätta själv när hon får ork och tid!
MASSA KRAMAR FRÅN KOLLEGORNA <3

Dagens make! by Jenny

På Michelle använde jag ljusa skuggor, Colour vibration:Denver,California & Colorado.. Eye Dust: Iris star.. Michelle gillar naturlig make.... :)


Dagens make! by söta Michelle


Gulliga Michelle våran praktikant från "Stylistgymnasiet" har sminkat mig idag... Läckra gröna toner som jag älskar.... TACK stumpan..:)

Veckans skiva från skivlagret!!!


Kanon bra skiva!! Måste ni bara köpa.... /J

Fler bilder

Denna charmiga unga herre vägrade sitta still så jag skar upp hans kind. Sen bet han mig! Men sen blev vi sams. Jag försökte till o med le på bilden men smarta lilla jag valde att ja klackar till en arbetsdag på ca 13 timmar (till mitt försvar var det faktiskt Ecco klackar!!) så jag kunde seriöst höra hur varenda nerv i mina fötter svor åt mig.
Det var iaf alla bilder jag hade i min kamera. Var ni där? Tog ni bilder? Mejla gärna! [email protected] :)
Kramar Kristin

Tar ju aldrig slut...

Fullt upp som sagt :)
Don't mess with Jenny asså ;)
Och just när jag trodde att jag inte skulle få göra en riktigt läskig sminkning kommer dom här 2 killarna nedan och räddar min kväll :)
Jävla kamera dock som inte gör bilderna rättvisa....sminkningen är så mycket mer äcklig irl :)
Jag lägger upp resten lite senare ikväll för nu måste jag packa upp alla mina stackars skor som legat i flyttkartonger föööör länge :)
Kramar K

Och lite till :)

Hahahahahhahaaha vi kunde inte sluta skratta åt den här bilden kan ni gissa varför? :P
Fler bilder kommer strax!

Dagens naglar by/jenny!!

Idag har jag gjort nageldekoration på mig själv och på gulliga Michelle våran praktikant!!! Det sååå roligt att få  styla naglarna lite det gör så mycket... Kom gärna in i butiken om ni är sugna på att få naglarna stylade.... Kraaaam/J


Ännuuuu mer bilder :)

Hahahahahaha Sofie vad gör du?? :P
Tyvärr så minns jag inte vem som gjorde vad eftersom vi alla hade fullt upp men fråga gärna om ni undrar något över nån speciell bild :)
Fler bilder kommer så fort jag fått i mig lite käk!
Kramar Kristin

Här kommer fler bilder från i lördags!!


Pink and purple :)

Här är en liten bild på en jättegullig och trevlig tjej som jag sminkade nu under allahelgonhelgen. Hon skulle vara fjäril på en maskeradfest, men sedan svida om för en "vanlig" utgång, så vi gjorde en make som passade för båda tillfällena, toppat med ett par snygga fransar :)
Hoppas du fick en rooolig kväll :D
Kram Sofie

Majestiq 12

Det går verkligen inte att beskriva gårdagen hur roligt vi hade! Visst var det väääääldigt stressigt och många gånger ville jag springa hem till mamma o gråta men jag älskade varje sekund av det egentligen för jag hade så jäkla roligt!
När klockan slog 18.00 tog Sofie och jag vårt pick o pack och drog till Stadium arenan (heter det så? känner mig verkligen som en turist fortfarande) för att möta upp Jenny och sminka gästerna.
Det går som sagt inte att beskriva hur roligt det var men jag kan säga att det är dagar som igår som får mig att minnas hur mycket jag ÄLSKAR mitt yrke!! Och mina kollegor ni är fan GRYMMAST och BÄST!!!
Börjar med att visa er lite bilder som jag lånat av icephoto.se
Ser man att vi är heeeelt slut? Inte? Okej bra :)
Lovar att lägga upp fler bilder från gårdagen så fort jag kommer hem från jobbet imorn :)
Kramar Kristin

Några Halloweenbilder från igår.

Igår hade vi fullt upp från 10-23!!!Mestadels halloweensminkningar men även en del vanliga festmaker. Jag tror att Kristin har över 100 bilder från igår på sin kamera, jag har endast ett par st. Så jag bjuder till att börja med på 2 jobb jag gjorde under dagen i butiken igår.
Andreas som skulle på den stora festen Majestiq:

Blev skitcoolt!

Jimmy fick jag fria händer på, så jag ville skapa en död look, lite dracula inspirerad. Ganska enkel, men lagom scary :)

Blek foundation, och vitt puder. Svart uttonat i gult runt ögonen, vit Specialbase i bryn och hår, och svarta läppar uttonat i mörkrött.
Vi har massor mer roligt att bjuda på, så håll utkik :)
Kram Sofie

Dagens make! by Jenny

Idag blev det en läcker sotning, gillar lite hårdare make nu på vintern när man känner sig lite grå och tråkig... Vill man inte ha stark ögonmake så funkar det lika bra med ett starkt matt läppstift, och bara en ljus skugga på ögonen istället... :)


Whoop whoop

Idag kör vi igen!! Vi har FULLbokat heeeela dagen och efter det springer Sofie och jag över till Stadium arenan för att möta upp Jenny där vi ska sminka gästerna :) Mysigt vaa?? Kommer bli så jääkla kul idag och vi SKA verkligen försöka ta massa bilder (lovar dock inget, sorry guys) men de blir alltså full fart frammåt. Ses vi där förresten?

Förra helgen rullade jag runt såhär hela dagen :) Hur tror ni jag ser ut idag?? Mohahahaha ;)

 

Kramar Kristin


Stadium Arena och Majestiq 12

Imorgon kväll efter stängning, kommer vi att finnas på plats på Stadium Arena under eventet Majestiq 12! En jättestor fest, med 3000-5000 gäster. Vi kommer att sminka gäster, du kan välja mellan:

Ögonsminkning

Festsminkning

Halloweensminkning

Specialeffekter

M.M.

Vi kommer även att ha lite produkter till försäljning på plats.

Ses vi där?


Brynplock

Hej!
Tänkte visa vad mycket skillnad ett brynplock gör! Detta är på vår otroligt gulliga och trevliga kund Jenny! (jag valde att fota när jag fixat ena brynet så ni verkligen ska se skillnaden).


Genom att ansa och forma dina bryn, lyfter du ögat, öppnar upp och ramar in ansiktet! Vi på Mist Stockholm Ingelsta hjälper dig väldigt gärna! 100:- kostar det att få brynen ansade och fint formade.

Välkommen in!

Kram Sofie

011 31 33 36 - Mist Ingelsta!


Dagens make!


Ni får ursäkta bild kvaliten.. Taget med en mobilcamera!! Färgerna är kanon läckra i verkligheten.. Har använt mig utav bruna o gröna toner... Jag älskar verkligen Mists EyeDust, det måste ni pröva:) Kraaam/J

Dagens make!


I dag har Jag (Jenny) och Kristine sminkat två gulliga systrar!! Den första har jag sminkat hon heter Linnea:)..Den andra har Kristine sminkat hon heter Filippa:)... Hoppas att ni blev nöjda tjejer!! Kramar från J&K

Tjejkväll!! /Jenny


Alexandra och hennes tjejkompisar hade tjejkväll hos oss på Mist nu i veckan, jätte roligt. Det var jag Jenny som som sminkade två o Evelina som gjorde naglar på två... Hoppas att ni hade en rolig kväll med oss tjejer?!! Kramar J&E

gårdagens make!!/Jenny


Jag har använt Colour vibraton :Alaska & Dower.. Eye Dust: Rose star & Sweet star.. Svart Cake Eyeliner!! Rouge: Autumn.. Favvorit Läppstiftet: No 12... Har ni frågor så ställ dom gärna till mig!! Kraaaam/J

Jennys Halloween make!!:)


Dagens make på söta Maria!

Idag sminkade jag denna jättesöta och trevliga tjej, vid namn Maria!

Maria är väldigt sparsam när det gäller smink, så vi använde oss av lätta, naturliga produkter.


Basen består av concealer, vår tunna foundation "Excellence Foundation" och vårt underbara fixerande, nedmattande löspuder!

Dessa produkter användes till ögon och läppar:


Kram Sofie :)


Styling på söta Emmah i Lördags!! by jenny


Emmah var min Modell på  Lindahls scenen här ute på Maxi... Jag använde fina Höst färger på Emmah, på ögonen Colour vibration: Kingo & Denver, Eye Dust: Mell star & Haze star. Grön Cake Eyeliner, svart kajalpenna.. Rouge:Blush.. Läppstift: 113..
Håret: Krusade en del slingor, lockade några partier, lämnade en del hår rakt, roligt med en blandning i håret, Vi ville ha mycket volym... Satte upp håret på ena sidan, var stort o busigt på på den andra... *Läckert*
Hoppas att blev nöjd Emmah?! Massa kramar /J :)

Trendvisning 30/10

I lördags medan Kristin och jag sminkade för fullt i butiken, stod Jenny på scenen i gallerian och sminkade sin snygga modell Emmah. Det var trendvisning i gallerian, och det visades upp kläder, accessoarer, inredning, och vi från Mist fick äran att visa höstens/vinterns smink och hår. Skitsnyggt jobbat Jenny!
Kram Sofie

Halloween sminkningar! by jenny


I fedags så kom lilla Linus in till mig och ville ha en riktig läskig make!! Så detta blev resultatet... En "Batman vampyr" Hii sååå söt så!! Kul när man får in barn i butiken, alltid roligt för dom tycker att det är så spännande... :D

I Lördags kom Coola Caroline in till mig och ville ha en färgstark make!! så jag valde att gå på färger som hon hade på sin super snygga klänning.. Två nyanser av rosa, grönt.. Gröna Cakelinern plus ett starkt läppglans!! Hoppas att du blev nöjd ?! Kraaam J

 


Make på Sara 22/10-10!! by jenny


Sara kom till mig denna Fredag, och ville ha en snygg fest Make!! Sara är väldigt intresserad utav smink, hon funderar starkt på att byta inriktning och utbilda sig till Make-up artist istället... Det tycker jag verkligen att du ska göra, hoppas att du har tagit tag i det nu??!:)
Vi kom överens om en sotning i svart o koppar, super snyggt att bryta den gamla vanliga sotningen som går i kalla färger och göra den med varma toner istället.. Sara har väldigt varma toner både i sin hy o hår, så det blev super läcker när vi fick lägga varma färger på ögonen plus ett starkt varmt rouge o läppglans... Hoppas att du blev nöja och att ni hade en rolig kväll!!! /Jenny :)

Yesterday

Mysig arbetsdag hade jag igår. Lite som lugnet efter stormen men ändå inte så lugnt :) Hade en heeeeel del att städa, det var blod, latex o massa annat överallt så hela morgonen gick åt att städa.
Efter det kom Sandy in och ville ha en "WOOW" sminkning så självklart fick hon det :)
Kramar K

RSS 2.0