En motd

.....från en annan dag!
Sist jag jobbade hade jag väääldigt bråttom på morgonen så
så här blev sminket.
Tummen upp för färgerna som är urläckra- in och spana på vår blågröna palett!
Tummen ner för det hastiga slafsjobbet!
TREVLIGKVÄLL NU SÖTA NI! Anna

ORANGE ORANGE ORANGE!!

Som ni säkert läst i både tidningar, modebloggar och på diverse forum så är orange "the shit" till våren!
Speciellt på läpparna och naglarna så jag tänkte visa vilka läckra lack och glans vi har i vårt sortiment ute på MIST Ingelsta..
Vi har alla nyanser frånden mest vågade till den lite mer diskreta! Utav lacken så är nr1, den starkaste min absoluta favorit och glansen kan jag inte välja mellan. Det mest pigmentstarka cakeglosset tror jag. det till vänster på bild!
Hoppas att ni vågar orange denna vår! Kram anna

Brudnaglar

Dessa naglar som Therese gjorde för ett tag sen skulle jag kunna tänka mig ha när jag gifter mig
Det är fortfarande den "traditionella" franska manikyren men med ett glitterregn över. Så himla snyggt, enkelt och elegant! Och det bästa med glitterregnet är att även när naglarna växer en bit så syns det inte så mycket eftersom glittret täcker över utväxten!
Vill du boka tid hos Therese ringer du 011 31 33 36 :)

Kramar Kristin

Sneakpeak

I tisdags va min finaaa fina vän Bella hos mig och blev sminkad inför en grej som hon hade. Vi valde att hålla färgerna neutrala så det fick bli brunt i olika nyanser, lite rouge och läppglans. Enkelt men snyggt
När hon va klar kom hon in igen och jag fick leka lite med hennes hår :D Tyvärr får ni inte se hela håret eftersom detta är en av uppsättningarna som kommer synas på Bröllopsmässan den 5:e mars. Så missa inte mässan om ni vill se slutresultatet ;)

Inte mycket kvar nu och det är fullt upp med förberedelser inför mässan. Det kommer att bli GRYYYMT roligt med en massa håruppsättningar, smink, kläder och massa annat! Ni kommer väl?
Vill ni veta mer om mässan så gå in HÄR!
Kramar Kristin

Lördag 26/2

Godkväll alla nattugglor!
Idag har det varit en lååång dag, med mycket att göra! KUL!
Jag lyckades squeeza in 2 fotograferingar i mitt hektiska schema sagen till ära, och det blev trevliga och snygga Kicki, samt finaste Lovisa som fastnade på bild!
Först Kicki, som skulle ut med tjejkompisarna:
På Kicki plockade, formade och fyllde jag i brynen, la en jämn täckande bas och sminkade ögonen i härliga gröna färger.

...Och Lovisa:


Till Lovisas ögon använde jag svart och korall, med anledningen av att Lovisa älskar korallfärg :) Dock syns det väääldigt dåligt på bilderna tyvärr :/
Hoppas alla fick en trevlig lördagskväll!
Godnatt på er!
Kram Sofie

Den enda sminkningen....

...jag kom ihåg att fota! Otroligt synd, idag har jag haft så söta kunder, gamla som unga som har bokat tid för lite smink och rådgivning!
Jasmina skulle på party i borgen och vi lade en mörklila sotning, vilket var önskemålet....hon blev jättefin i det mörka men ändå inte hårda. Vi bröt av med lite pärlemorrosa men det framgår ju såklart inte på bilden ;) Hoppas att du hade kul!
trevlig kväll
KRAM ANNA

2day it´s me and Änna!

Hello!
Idag står Anna och jag till Er tjänst i butiken! Vi har massor med bokningar idag, så det ska bli kuul! Lönehelg och allt!


Välkomna in!
Kram Sofie o Anna!

Dagens och gårdagens

Idag ser jag ut såhär:


Igår såg jag ut såhär:

(Ser ut som 2 olika sminkningar, men det är samma, bara 2 olika ljus)


Ha en bra fredag!
Kram Sofie

Hur Snygg Brud??.....

Är inte denna tjej som kom in i butiken för en rådgivning?
Vilka härliga färger! Det till de blå ögonen gjorde det inte svårt att välja färger att sminka med!
Jag visade först en diskretare dag, sen en ganska lagomkvälls och sen sotade vi på med den mörkaste CVn UTAH för en mer intensiv party make. Jag jobbade också ordentligt med shadingen....
Ibland är det verkligen mycket roligare och snyggare att framhäva sina färger och former än att bara tänkte "partyskugga" haha hänger ni med?
Hennes ögon verkligen "poppade" vilket inte framgår ordentligt...inte heller skuggningarna. Men visst kan ni se att jag har hittat ett bättre ljus nu i mina foton? (Big haha)
På läpparna lade jag pennan silk, stiftet NO.41 och det vårdande cakeglosset JAZZ....Hoppas att du blev nöjd och att vi ses igen =)
KRAM ANNA

Dagens make 2.0

Jag hade lagt upp ett inlägg med bilder på uppdateringen av mitt smink från i tisdags, men det försvann ut i cyberrymden nånstans.. :P Så här kommer bilderna igen :)



Här har jag lagt till glitter på ögonlocken, stenar vid ena ögat och även lite glitter runtom stenarna. Har även använt en svart kajal och lite glitter på ögonfransarna(vilket jag såg nu inte syns nånting på bilderna). Här ser man i alla fall den rosa ögonskuggan lite bättre.

Ta hand om er! Kramar Bea.


MOTD!

Idag fick det bli enkelt....är inne i en torrperiod nu! =(


En highlight och en markerande lila globskugga (CVn Alexandria)och eyeliner med lite vinge!
När jag kom till jobbet proppsade lilla Sofie om att jag skulle ha lite färg på mina gigantiska läppar och tog fram vårt nya stick "perfect lips NO.47". Så det fick det bli. Allt för chefen.


Nu väntar dagens sista Makeuprådgivning kl 19! Kram Anna

Lite bättre bilder på sminket jag hade ida...

img_8490 (MMS)

Lite bättre bilder på sminket jag hade idag. Hoppas att båda läggs upp på bloggen! Jag vet inte om det går att mobilblogga upp 2 bilder i samma inlägg. Men det är sånt som märks:) kram Sofie


SMS-inlägg

img_4829 (MMS)


Grundkurs i makeup för 2 personer!

Hej och Hallå!
Varför inte göra som dessa två snygga och otroligt trevliga systrar!?
 

Caroline och Sofia har under två tillfällen, 2 timmar/tillfälle varit inne hos oss på Mist och fått lektioner i hur de på bästa sätt SMINKAR SIG SJÄLVA. En såkallad grundkurs i makeup. Igår var sista gången, och de hade verkligen lyssnat på våra instruktioner, tagit till sig det och övat hemma!


Vi skräddarsydde kursen för dessa tjejer, och med gott resultat, vill vi ge alla våra kunder möjligheten att få komma på denna grundkurs! Är ni intresserade av detta så är ni välkomna att höra av er till oss på 011 31 33 36.



Dagens idag!

Denna sminkning är mkt finare irl! Fick verkligen inte till någon bra bild idag :(
Skuggorna jag använt är "Highlight" som highlight, "Fulton" få hela locket, ihopsuddat med highlight, "Dark angel" sotaat längst ner på locket och "Rouge star" i inre vrån.


 
Kram Sofie


Lite hår

Godmorgon godmorgon!!
Detta är ett tidsinställt inlägg för idag är jag ledig och just nu är jag ute och leker personlig tränare ;)
Det har varit väldigt mycket smink och väldigt lite hår på sistone så det ska vi ändra på idag!
För idag ska jag dela med mig av ett tips för en enkel hårstyling som passar perfekt nu när vi rör oss mot varmare tider.
Inspirationen till denna frisyr hittade jag på vackra Beatas blogg. Jag valde dock att göra min fläta åt sidan, lite 80-tal typ ;)

Och såhär gjorde jag

Jag började med att våffla hårbotten för att få i lite volym och kammade sedan allt hår åt sidan

Knöt sedan upp allt hår på sidan lite slarvigt

Gjorde en slarvig fiskbensfläta av ponnysvansen. Har man lite halvslitna toppar som jag funkar det med att bara tupera topparna lite lätt så behöver man inte knuta ;)

Färdigt!

Jag älskar verkligen flätor och just den här frisyren är så bra för den passar perfekt både till varddag och till fest och är dessutom supersnabb och enkel att göra. Perfekt om man ska ut direkt efter jobbet ;)

Kramar Kristin

Today i was green

Tänkte ta en paus från hosta, feber och rinnande näsa för att visa er kära läsare hur jag såg ut runt ögonen idag :)
Satsade på gröna skuggor idag som är allra bäst för att framhäva mina bruna ögon. Färgerna är mycket starkare irl och på bilden syns det inte så mycket att jag lagt lite svart i yttre ögonvrån. Jag känner mig alltid lite naken i ljusa färger, kanske för att jag trivs så jäkla bra i mörka sotningar haha så jag försöker oftast ha i liiiite svart när jag kör med så ljusa färger bara så att jag kan känna mig bekväm.
Tänk alltid på det, viktigast är att NI ska känna er bekväma i en sminkning! Visst är det kul att följa trender och sånt men försök gärna att göra om trenden lite så den passar er. Så satsa på sånt som ni tycker om och våga framhäva er personlighet när ni sminkar er. Trooooo mig, det blir såååå mycket roligare att sminka sig då ;)
Och är ni tveksamma över hur ni ska göra eller undrar något så fråga gärna!

Kramar Kristin

Visar lite gamla naglar..

som jag hade tid att göra förr i tiden! ;)
Nu kan man knappt ha långa alls...
Inte lika proffsiga som Thereses såklart....Men det är ju mina egna naglar och simpelt lack och glitter från vårt fräsha MIST sortiment!
Glöm inte att vi gör nagelstyling i butiken för en mycket liten slant!! Kram gonatt // Anna

Dagens make !

Hellu!
Hur mår ni idag?
Idag har Kristin och jag hafr mycket att gör i butiken :) Jag har haft en brudsminkning, mitt på blanka onsdagen, medan Kristin har servat våra fina, söta kunder. Nu är jag ensam en stund, och sedan kommer Bea, då är det dax för gruppkurs!

Idag har jag ingen jättespeciell sminkning, utan höll mig till relativt naturliga färger.

Stenarna fick åka på idag med :) Gillar dom!


Kram Sofie


En dagens!

Väldigt, väldigt dåliga bilder tyvärr! Men typ såhär ser jag ut idag.. Ögonskuggan är egentligen knall-rosa. Vilket inte alls framkommer på bilderna.
Jätte tråkigt ju! :(



Herregud vad jag hatar att ta kort på mig själv! Det går inte, det blir konstiga vinklar och skuggor och allt möjligt.. Usch! Det här är verkligen inte min grej :P
Kramar Beatrice.


Naglar av Tessan.



Här är en vanlig fransk manikyr med en liten twist :) Det är dekoration på båda ringfingrarna med blommor och små stenar och ovanpå det är det en gelé som heter Option Sparkles Clear. Det betyder alltså att det inte är något lack ovanpå utan gelen stelnar ju och glittret skavs inte bort, vilket är super smart och super snyggt!
Therese du är kanon duktig! Kram Bea


Festligt

Här får ni en sminkning som jag gjorde för ett tag sen. En festsminkning som blev lite roligare med en lila glitter eyeliner. I övrigt naturella läppar, bas och bryn.



Eyelinern fixade jag lätt genom att blöta en eyeliner pensel, ta upp svart färg från våra cake-eyeliners och sedan doppa penseln i lite glitter.

Ta hand om er i kylan! /BEA


Fredag

Go´dag! Förlåt förlåt förlåt hörni för att jag vart sämst på att blogga på sistone! Minns ni när jag sa att jag åkt på förkylning? Jaa det vart bara värre och värre så nu står jag här på jobbet med huvudvärk, halsont och är så hes att jag knappt kan prata. Jag som aldrig blir hes!

Men men nog om det. I fredags va en jättesöt tjej inne och ville bli sminkad. Hon skulle på sin systers 30-års fest och ville vara extra fin :)



Syns inte alls på bilden men vi körde på grönt i olika nyanser. Lite ljusare för det skulle inte vara en för hård sminkning. Markerade bryn, lite rouge under kindbenen och så ljusa läppar men vår underbara Crystal gloss "Sorbet".

Hoppas du blev nöjd och hade en jätterolig kväll!

Kramar Kristin


Superfina naglar made by Tessan!

img_1049 (MMS)

Superfina naglar made by Tessan!


Superfina naglar made by Tessan!

img_7174 (MMS)

Superfina naglar made by Tessan!


Dagens, some effects!

Idag ville jag ha en mjuk sminkning, men med lite coola inslag av någonting. Så detta blev resultatet:
Mjuka, rosa, bruna och silvriga inslag på ögonlocken, samt blått på undre fransrad. Kindbenen piffades till med stenar på ena sidan och glittret Superstar på andra. Rouget heter Rose och på läpparna har jag använt glosset Roseship.





Detta har jag använt:


Ha en bra måndag!
Kram Sofie :)


Dagens produkt!

Hur förvarar du dina penslar?
Detta snygga, stilrena och praktiska penselfodral är superbra, för att hålla ordning på dina penslar.
Den tar heller inte så mkt plats, i och med att den är ihopvikbar :)
den blir din hos oss på Mist Ingelsta för bara 260 :-

Föråldring.

Detta var mitt fredagskvällsnöje :)
Efter att ha kikat på Annas föråldringsbilder, tänkte jag att jag skulle apa efter, så gott jag kunde :)
Emil är alltså bara 22, men med lite smink blev han 72 :) Till detta har jag bara använt "vanligt smink" som vem som helst använder... Inget specialeffekt smink. Anna och Kristin som är grymma på specialeffekter ligger några steg före mig, vill ni se vad de gjort så finns det coola bilder i arkivet :)
Det jag gjort på Emil är att förstärkt rynkor, mörkat upp under ögon och gjort brynen lite gråaktiga :)
Superkul :D
Det finns så mycket man kan göra med smink! För det mesta sminkar man sig ju för att se ung, pigg och fräsch ut, men vill man ha motsatt effekt, så funkar ju det också ;) Haha.
Kram Sofie

Från igår

Igår var det full rulle i butiken! Jag hann fota ynka en av mina kunder, MEN bättre än inget :)
Emelie heter denna tjej och hon hade bokat in sig på både smink och hår, som jag fick äran att fixa!
Plattångslockar, med strama uppsatta sidor, lite sotat på ögonen, med löstippar och naturliga läppar :)
Hoppas du fick det jättetrevligt på festen Emelie!
(Tyvärr är jag ingen mästerfotograf med mästerkamera, och ser att jag fått med lite konstiga skuggor här och där. )
/Sofie

Söndags Kul!

Idag har jag bara använt mig av våra härliga eyedusts!
En enkel halvdiskret look blev dagens då jag ska ägna hela em åt att städa mitt
stökiga hus!

 

Och så kom jag på den briljanta idén att ha ett litet SÖNDAGS ERBJUDANDE FÖR ER....Idag kör vi på att ni får hela 20% off på ALLA EYEDUSTS OCH GLIMMERS! Men bara idag! =)

 Kom in till mig här på MIST INGELSTA vettja! //Kram ANNA


Idag blev det lila i 2 nyanser, samt en sk...

img_2208 (MMS)

Idag blev det lila i 2 nyanser, samt en skvätt brunt. Idag finns Bea och jag till er tjänst i butiken:) brynplock, samt Frans o brynfärg har stått på schemat hittills och straxt blir det att sminka och även styla hår på massa fina tjejer. Bröllop och fest står i centrum idag!   Kram Sofie


Min Alla hjärtans dag sminkning

Hej hopp!
Kom på att jag glömde visa min Alla hjärtans dag make som jag hade i måndags :)
Ljusa färger är alltid värst att få till på bild tycker jag så tog några med o några utan blixt
Och alla dessa skuggor, specialbase kajal m.m har jag använt :P

Och såhär såg hela jag ut

Kan bara tillägga att detta är ENDA dagen om året ni får se mig i så mycket rosa och "sött" haha. Jag vet, jag vet jag passar bra i den färgen men jag seriöst vantrivs som in i hel**te i rosa!
Observera även att jag som grädde på moset har en rosett i håret haha ibland får man bjuda lite på sig själv ;)

Kramar Kristin

Discoprinsessor :)

Idag när jag kom hem från jobbet så kom det 2 partyprinsessor hit för att få lite glittriga sminkningar till kvällens disco :)
Vilma och Filippa är 11 år, så en tunn foundation, lite puder, rouge och läppglans, samt lite lättare ögonsmink gör susen när det är disco :)
Så söta!!!  :)
Vilmas öga.
Rosa, lila, samt glitter :)
Hoppas ni dansar loss u tjejer!
Kram Sofie

Brun sotning, i vinterns tecken

Här kommer ytterligare ett prov på att mina sminkningar kan berätta vad det är för väder ute :) haha.
Idag blev det en enkel-allakangöraden-sotning.


Detta har jag på ögonen:

Moonlight (den vita) som highlight
Espresso(mörkbrun) som jag lagt längst ner på locket och sotat uppåt
Blush (ett rouge som jag lagt i kanten på Espresso för att mjuka upp.
Highlighter Pearls Light (Ljus) har jag som bas under skuggorna.

På läpparna har jag Cakegloss Classic.


En dagens kommer lastad!

Idag blev det en mycket enkel make i bruna toner.....
Jag älskar att vi går mot ljusare tider (trots att det snöar idag) Man får till mycket bättre bilder för oss med Iph. utan blixt. (haha okej jag ser att skuggorna knappt framkommer på bilden men de är ju ljusare iaf! =)
Jag har använt highlighten moonlight, den mörkare skuggan HAMPTON och den ljusarematta skuggan....namnet är bortnött :( men vi har massor att välja mellan i butiken! =)
På kinderna har jag NATURAL och FRESH PINK.

Ha en Bra dag u all! // Anna


Vårkänslor...mitt i vintern!

Vissa dagar har jag haft så otroligt mkt vårkänslor nu på senaste! Vissa dagar har ju varit så soliga och milda! (Just idag snöar det, och är kaaaalltfanken).
MEN i alla fall, jag tänkte ta och visa några sminkningar, som jag gjort dessa soliga dagar, när man får mer inspiration, än exempelvis idag!

Grönt, gult å blått:



Eldiga färger:





En salig blandning:


NU får gärna våren komma på riktigt!

/Sofie


Jag fick klagomål..

från en vän som ville att jag skulle visa ansiktet på en dagens...
Så here we go. Den senaste jag fotade.
Bas: supersilk foundation, rougena natural och spring
och mitt älskade nude stick nr. 40 med glosset peach över...
Kram och gokväll

Lite kladd...

Idag när jag plockade fram sminkväskan för att makea mig lite så kände jag bara "NÄ"
Ingen ork för fem öre. Så då blev det lite kladd i stället, tänkte framäva ett par favoriter jag har just nu:
I
ÖGONBRYNET HAR JAG FYLLT I MED EYEDUSTEN: LIVING STAR
KINDBENET HAR JAG STRYKT PÅ HIGHLIGHTEN: CHAMPANGE LIGHT
TRIANGELN ÖVER ÖGAT ÄR SVARTKAJAL OCH SKUGGAN BLACK HOLE
ÖVREFRANSRAD ÄR COLORVIBRATION WATERLOO
UNDER ÄR DEN HÄRLIGT ORANGEA ÄR SKUGGAN VENEZUELA
OBS! Jag har ingen bas..och detta var som sagt inte menat som nåt skön lir..its just for fun!

Svar

Fråga: Postad av Alexandra, Vilka ögonskuggor har du använt här?



Svar: Hej Alexandra! Här har jag jobbat med fyra olika skuggor plus Cake eyeliner "Brown".

Om jag minns rätt så har jag använt skuggorna "Lovas" (den röda), "Motek" (den gula), "Big Bang" (den orangea som syns lite på ögonlocken) och "Luxemburg" (som syns under brynen och lite i inre ögonvrån). Tror att jag även har haft på lite av "Domingo" som är en röd/guldig Color vibration för att framhäva det röda lite mer och få in lite skimmer :)

Hoppas du fick svar på din fråga :)

 

Kramar Kristin


Och modellen blev.....

...ÅSA!!!

Stort GRATTIS och tack för att du var med! Mer info kommer via mail!


Tack även alla andra fina tjejer som "ansökt" om att få bli modell på vår mässa! Det kommer fler tillfällen, och ni ska veta att det var jättesvårt att välja! Ni alla är underbara!

Kram Sofie


Dagens, Eyeliner.

Helloo!
Idag blev det en simpel sminkning med eyeliner och det snygga NudeStiftet, Perfect Lips no 40.

Idealet för en eyeliner är ca 2 mm bred. Då får du markering, samt att fransarna ser fylligare ut, utan att du förminksar ögat. Målar du den bredare än så, är risken att ögat ser mindre ut.



(Utan mascara)
Jag brukar göra den tunna linjen längs hela ögat först, sedan göra "vippen". Bäst blir det om du följer under fransraden som riktlinje, när du gör "vippen".


På med mascara, rouge och valfritt läppstift, klart! En lagom vardagsmake tycker jag!
Kram Sofie


Makeuprådgivning, med betoning på bas.

Idag kom denna otroligt söta tjej in för makeuprådgivning. Hon ville få hjälp att hitta rätt bas , i form av concealer, foundation, puder och rouge. Samt lära sig hur man applicerar på bästa sätt, samt vilka färger hon ska ha på allting. Nu på vintern behöver man oftast använda en ljusare foundation, än vad man gör på sommarhalvåret. Logiskt sett så är man blekare på vintern :)


Hyn var väldigt, väldigt torr i kombination med ojämnheter. Så därav använde jag först en gultonad concealer på alla röda partier, sedan vår underbara Excellence Foundation, som är bäst när man har torr hy (den är oljebaserad), sedan fixerade jag med ett transparent löspuder. Hyn blev jättefin med hjälp av dessa produkter! Rouget höll vi naturligt, och applicerade straxt under kindbenet, och tonade ut. Brynen fylldes lätt i med brynskugga.

Vi skuggade ögonen i mjuka, bruna toner, för att få ett lyft. Läpparna fick en touch av Cakegloss Transparent, för en vardagsfräsch lyster.  
Kram Sofie


Vill du också boka in en privat makeuprådgivning så är du välkommen till butiken, eller boka tid på 011 31 33 36. Du kan välja att fokusera extra på något moment under rådgivningen om du vill, som i detta fall BAS. Perfekt när du vill lära dig lite nytt, uppdatera sminkväskan, eller bara bli extra fin.

Makeuprådgivning inkl produkter 495 :-




Fortfarande tid kvar att söka sista modellplatsen!

Är du intresserad av att vara MODELL  den 5/3 så ska du kika HÄR men skynda på, du har bara till kl 16.00 imorgon på dig!

Tack alla ni som hittills har "ansökt". Vi kontaktar den vi väljer imorgon eftermiddag.  
Lycka till :)

Dagens, what´s your name?

Här kommer min dagens, som Anna och hennes BF Tim har inspirerat mig lite till :) De tyckte jag skulle sminka mig i antingen silver och cerise, eller rött och grönt. Eftersom jag inte är jättebekväm i chockrosa, valde jag det senare alternativet. Dock hade de säkert förväntat sig värsta extrema, med jättemkt görnt och rött, men jag gjorde sissåhär:

Rött fick bli en detalj, medan sminkningen är baserat på grönt, med en touch av gul och svart.



Färgerna jag använt finns såklaaart hos oss på Mist Stockholm, Ingelsta :)

Pussokram ses på stan!

/Sofie


Dagens make i lila och brunt

Såhär ser jag ut runt ögonen idag

Jäklar vad stor min näsa ser ut på så nära håll haha :O


Det fick bli en lite enklare sminkning idag eftersom jag är så förkyld hehe men lila och bruna toner fick det bli. Använde även den bruna skuggan dom eyeliner för att markera ögat lite och ge illusionen av fylligare fransar :)


Som ni ser har jag "bara" jobbat med fyra olika skuggor idag. Den vita "Eilat" syns lite precis under ögonbrynen och den är en av mina favorit ljusa skuggor och används ofta av mig som highlight :)
Glöm inte att ni gärna får fråga om ni undrar något typ "hur har du lagt den färgen" eller "vilka penslar använder du till den o den färgen"! Alla frågor är jättevälkomna :)

 

Kramar Kristin


En cool marmorering

Här kommer bild på ännu en cool marmorering som Therese har fixat

Så jäkla snyggt med marmorering!!

Snart slutar jag och då ska jag springa hem och kurera min stackars hals :( Verkligen dålig timing att bli förkyld asså! Har ni några bra kureringstips?

 

Kramar Kristin


Sotning med lila

Denna söta tjej kom in i söndags och ville bli sminkad för hon skulle äta en Alla hjärtans dag middag med sin pojkvän. Det gulliga är att hon hade fått det som present av hennes pojkvän eftersom hon inte brukade ha så starka färger och han ville att hon skulle ta detta tillfälle i akt och variera lite.


Vi slog på stort med en sotning i svart och lila. Jag avslutade skuggningen med att applicera lite vit skimrig Eyedust "Folie star" över hela ögonlocket, ända upp till brynen för att få lite skimmer :)

Hoppas du vart nöjd o hade en jättemysig middag :)

Kramar Kristin


NOTD!

Kolla in Thereses snygga naglar på vår trevliga kund Rossi!




Längtar man inte liiite extra till våren när man ser dessa läckerbitar!?


Naglarna är gjorda av TIPPAR.

Kram A

MOTD!


Sofie ville för ett tag sedan att jag skulle sminka mig med blått och orange så de
två färgerna fick åka med ner i "lilla sminkväskan" vid skuggbytet.
Idag blev det dock att jobba med lite fler färger;

VIT; GUL; ORANGE; TURKOS;LILA och på nedrefransrad SVART OCH MÖRKLILA

Men Sofie blev alltså dagens inspiration!

 



Hoppas att ni har en strålande dag och kör försiktigt ni alla bilåkare!

Stor Kram Anna


Modell sökes till Bröllopsmässan!

Vi behöver ytterligare en modell till bröllopsmässan den 5/3 ! Vi söker en tjej, och du kommer att gå antingen som tärna eller brud, under en modevisning där vi visar upp bröllops och fest smink, frisyrer och brud/festkläder!

Enda "kravet" är att du är över 165cm lång.

Maila mig en ansikts + helkroppsbild på [email protected] om du är intresserad av att ställa upp! Skriv gärna även hur lång du är :)
Vi tar emot "ansökningar" tom torsdag 17/2 kl 15.00
Ser fram emot att få höra från er alla fina och söta tjejer därute :)


(bild lånad från google)


Matok Sheli!!   Denna snygga, riktigt blåa...

img_1015 (MMS)

Matok Sheli!!   Denna snygga, riktigt blåa skugga fick vi in idag:) vi har inte haft den förut, så en nyhet är det allt! :) skuggan heter Matok Sheli:) Kram Sofie


Birthday surprise

I lördags hade Sofie och jag ett härligt tjejgäng som ville överraska sin vän med lite lyx på sin födelsedag! Det är så underbart med vänner som gör det lilla extra tycker jag :)
Dom hade bokat in sig på en Makeup rådgivning så dom blev alla sminkade och fick sen välja ut produkter. Tjejerna i lila har Sofie sminkat och tjejerna i svart har jag sminkat :)
Stort grattis än en gång Patricia! Hoppas ni vart nöjda och hade en jätterolig kväll!

Kramar Kristin och Sofie

Härligt med lite nya varor:) välkomna in å...

img_9319 (MMS)

Härligt med lite nya varor:) välkomna in å kika! Kram Sofie


Mer info om Bröllopsmässan!

Klicka på bilden för att få den större:


Vem anordnar mässan?
Det är vi på Mist Stockholm Ingelsta som anordnar den!

Var är mässan, och hur länge håller den på?
Mässan äger rum på Louis de geer och håller på mellan 11.00 - 16.30 (Lördagen den 5 mars).

Vad händer på mässan?
Ett flertal utställare (företag) finns på plats för att visa Er vad just dom kan hjälpa Er med till Ert bröllop. Företagarna kommer att ha kunnig personl på plats, montrar med information, bilder, provsmak, demonstrationer osv.

Ska det finnas någon typ av modevisning?
Ja, det kommer att vara modevisning vid 2 tillfällen under dagen, den första äger rum kl 12.30. Där visar vi bröllops och festkläder, bröllops och festsmink, frisyrer m.m.

Vilka utställare kommer att finnas på plats?
Mist Stockholm Ingelsta och Nagelteknolog Therese
Albrekts Guld
18Karat Guld & Silver
Balloondecorator
Boutique Trend
BröllopsGuiden
Eko-mia Hudvård
Flourish
Hud Companiet
Hår Companiet 
Guldkompaniet
Navestad Bageri
Norrköpings Brud & Bal
Norrköpings Limousineservice
Marias Mode
Matkällaren 
Mikael Martinz Photography 
Rafaéla Mode
Restaurang & Catering 4 kök
Scrapbutiken
Snittblomman i Trädgårdsbyn 
Spectra/Emerentic Syateljé & Bröllopskoordinator
Strand Hotell
Studio Hair Team
Svenska kyrkan 
Två Hjärtan 
Åby Foto
Östergötlands Limousineservice

Kostar det något att komma?
Ja, 80:- i entre.


Varmt välkomna!


Absolut Love


Idag på kärlekens dag lyssnar vi på en härlig skiva med blandade kärleks sånger på :)
Det är två skivor med 38 låtar, vilket är skönt då det inte blir så tjatigt att höra samma låt många gånger.

 

Nu slutar jag snart och Kristin kom nyss hit. Ha en fortsatt trevlig dag!
/Bea


Lite färg, stor skillnad

Igår passade jag på att ta en före och efter bild på en ögonbrynsfärgning jag hade på morgonen för att visa er skillnaden
Ser ni vilken stoor skillnad det blir av lite färg? Detta är ett jättebra tips till alla som har väldigt ljusa bryn, färga ögonbrynen för då kommer alla ljusa strån fram mer och genast får du tjockare och fyllare ögonbryn :)

Priset för brynplock och färg är 170:- hos oss på Mist Stockholm, Ingelsta!

Kramar Kristin

Alla <3 dag !

Nu äntligen har jag fått igång mail osv. från mobilen så att jag också kan börja blogga lika mycket som de andra tjejerna :)
Jag ligger så mycket efter med bloggandet så det är inte klokt! Har massor med bilder att visa er på sminkningar jag gjort den senaste tiden, har även lite bilder på några stycken fina naglar som Therese gjort :) Så jag kommer lägga upp bilder nu i efterhand lite då och då. Det låter väl bra?

Så här ser jag ut idag. Matt bas med klar-röda läppar och tunn eyeliner. Kände att det passar lite såhär en dag som denna.
På bilden till vänster har jag mattat ner läppstiftet med lite transparent löspuder. och på bilden till höger har jag lagt på lite Crystal gloss(vanilla) som är transparent med lite glitter i.
 
De här produkterna har jag använt idag, förutom basen. Micro Powder "Transparent 1" för att fixera stiftet med. Röd läppenna "Passion" Läppstift, perfekt lips no. 22. Crystal gloss "Vanilla". Vit eyeliner penna "Snow" i vattenlinjen på ögat. Ruoge "Summer Glow" Som inte alls är sådär oranget som det ser ut på bilden, det är mer rosa i verkligheten :) Och så Cake eyeliner "Black" Som inte är med på bilden..


Glad alla hjärtans dag på er! Kram Beatrice.


MOTD!

En jäkligt enkel dagens kommer lastad!
Denna sminkning tog välla en sisådär 4 minuter att göra och jag har bara använt mig av en matt svart skugga och en vitshimmrig.
Ganska stark för en slapp söndag men jag hade mina bågaR över så då kändes det lite enklare....Kunde inte helt avstå smink-blev rädd för mig själv efter en blick i spegeln. Usch för en natt helt enkelt
pS. MIna fransar som försvann under graviditeten verkar sakta men säkert hitta tillbaks! Härligt...
KRAM anna

Utställare på bröllopsmässan

Vi har fått många frågor om vilka som ska vara med på bröllopsmässan så här kommer listan :)

Mist Stockholm, Ingelsta Shopping/ Nagelterapeut Therese

Albrekts Guld
18Karat Guld & Silver
Balloondecorator
Boutique Trend
BröllopsGuiden
Eko-mia Hudvård
Flourish
Hud Companiet
Hår Companiet 
Guldkompaniet
Navestad Bageri
Norrköpings Brud & Bal
Norrköpings Limousineservice
Marias Mode
Matkällaren 
Mikael Martinz Photography 
Rafaéla Mode
Restaurang & Catering 4 kök
Scrapbutiken
Snittblomman i Trädgårdsbyn 
Spectra/Emerentia Syateljé & Bröllopskoordinator
Strand Hotell
Studio Hair Team
Svenska kyrkan 
Två Hjärtan 
Åby Foto
Östergötlands Limousineservice




FÄRG!

Hej Ni!
Dags att blogga lite. Har haft en härlig vecka i sälen men nu är man hemma igen!
I går (lördag) var det ju helt underbart soligt ute och vårkänslorna infann sig lite, trots snöchocken som kom!
Med glädje känslorna kom sommarfärgerna fram och jag började kladda lite...Med ett "Mjae" som resultat.
Först efter att ha sett bilderna, tänkte jag bara skita i att blogga om det eftersom jag inte blev nöjd.
Men så tänkte jag att va sjutton! Make up ska vara kul- det behöver inte vara så jäkla allvarligt och komplext!
So what om det inte är perfekt- FÄRG ÄR KUL- våga leka och ta för er. För att citera min  gamla lärare:
"Det är bara smink- det är inte svårare än att tvätta bort det"
(Jag tror att man kan börja tappa det om man börjar ta sig på för stort allvar eller vad tror ni?)

Så här bjuder jag på dessa bilder...

Det kanske inte framgår riktigt men jag har använt mig av en GUL; GRÖN; RÖD;LILA och BLÅ skugga samt SVART cakeeyeliner.
(Dags att byta ut skuggorna i lilla sminkväskan som står framme har gått runt på dem ett tag nu)
JUST JA! Glöm inte att ta i med färg när ni har bågar, det ör bara snyggt!

STOR KRAM Anna

Lördagen 12/2

Igår hade vi fullt upp! Många fina tjejer ville bli ännu finare! Jag fick äran att sminka denna vackra tjej, Pernilla. Hon har verkligen superfina drag!
Mörka ögon stod på önskelistan, så en sotning i svart och grönt, med fransar blev det. Naturliga färger på kinderna och röda läppar. Riktigt läckert!
Hoppas att ni fick en riktigt bra födelsedagsfest :)
Kram Sofie

Valentines Day special

Hallå hallå alla gullipluttinuttar :D
Jag (K) har fått den stoooora äran att tala om för er att imorgon, den 14:e Februari har vi 20% rabatt på ALLA röda läppstift och läppglans!!! Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta röda nyansen som passar just dig!

Glad alla hjärtans dag önskar vi på Mist Stockholm, Ingelsta shopping <3


Dagens, Sunset

Hillooo!
Idag blev det en kombo med rött, orange, gult och svart.

Innan Mascaran:


Med mascara:





NU Blir det fullrulle här in da store!

Kram Sofie


Bröllopsmässa 5/3


Naglar med våra nagellack :)

Idag hade Bea och Veronica fixat med lite snygga naglar, med hjälp av lacken: Cosmos och Rio:

Fiiin vårfärg! :)


Girls wanna have fun!

Idag har vi haft massa sminkningar, betonade på utgång :) Tjejer som ska ut och ha skoj, och vill vara extra fina :D Jag fick turen att sminka denna tjej, Linn:


På Linnanvände jag 2 olika lila toner, och suddade dessa med en röd eyedust. Jag har även använt svart för markering. Tyvärr kommer färgerna inte fram så jättebra :( Men du blev jättefin Linn, hoppas ni fick kanonkul ute! :)


Alexandra ville bli fredagsfin och få tips på skuggtekniker:


Här använde jag också lila toner, och jobbade med eyedusteffekter :)
Hoppas ni fick en trevlig kväll tjejer :)

Kram Sofie


Dagens, colour me up:)

Idag blev det en färgstarkare make, med oliv, grön, blå osv :)


Innan mascaran:





Alla färger jag använt finns såklart hos oss på MIST STOCKHOLM :)

Kram SOfie


Hej på er! Hittade en grönaktig, kattlik, ...

img_5873 (MMS)

Hej på er! Hittade en grönaktig, kattlik,  i mobilen, så jag bjuckar på den:) om ni vill, får ni gärna önska färger eller teman till min morgondagssminkning! Lämna bara en kommentar med önskemål:) vi ses imorn! /Sofie


Emmspemms!

Idag var min vackra vän Emmy inne för lite styling :)
Lockade till håret lite, och sminkade i hennes favvofärger liila :) Använde både blålila och rödlila, blev supersnyggt!
Skuggor jag använt: Alabama, Dakar, King och Winston.
Bas: Superfoundation, Transparent 1 löspuder, Rouge: Blush och Natural, Brynskugga 3.
Läppar: Cake Gloss Transparent.
Vackra, fina Emmy blev om möjligt ännu vackrare, ni kanske känner igen henne från "Queen of cold" ?
Kram Sofie

Open up...

Här kommer, min kanske något tråkiga, dagens make. Imorse var en sån dag när jag inte hittade någon inspiration....Igår var det vår, och idag när man vaknar är det vinter igen....SUCK! Jaa, ni känner nog igen er!

Så:

Idag använde jag 2 st bruna, varma skuggor på övre locket, vilket tar fram mina blå ögon! I nederkanten av ögat har jag "öppnat upp" med den vita kajalpennan "SNOW" och markerat underfransarna med en mörklila skugga "DAKAR" samt en ljusare "STAVS".



Jag känner själv att maken är enkel och tråkig, så imorgon ska jag bjuda på något roligare, för då börjar jag lite senare, vilket brukar resultera i mera jobb på mina sminkningar :)

Kram SOfie


Alla hjärtans dag!

På måndag är det alla <3 dag!

Då erbjuder vi er 20% rabatt på alla röda läppstift och läppglans!


Passa även på att komma in på en sminkning just denna dag! Att vara extra kärleksfin, skadar aldrig, oavsett om du firar denna dag med din pojkvän, man, flickvän, vän, mamma, syster, pappa eller katt :)

Klicka HÄR för att få se månadens erbjudande, som kanske kan vara lockande just denna dag!


LOVE!

Mist Stockholm Ingelsta, 011 31 33 36



Olika steg...

Inspirerad av ANNA, tänkte jag visa  olika steg i mina sminkningar. Dock ej från samma dag, men ändå:)

Bas och eyeliner, väldigt vardagligt:
Samma typ av make, fast jag har lagt till en lätt, brun skuggning, samt lite mer färg på läppar:
Med en mjukare sotning, samt lite rosiga läppar:
Mer markerat och med lite färg :

Vad föredrar ni?
Kram Sofie

Dagens tips!

Idag ska ni få tips på ytterligare en pensel.
Foundationpenseln:

Denna pensel använder du alltså till att applicera din foundation i ansiktet. Penseln har många fördelar, och här får ni några:
Penseln suger inte åt sig din foundation, på samma sätt som svampen, därav blir det mer ekonomiskt i längden, då din foundation räcker längre.

Penseln kan tvättas efter varje användning, medan en svamp helst ska kastas efter varfje gång du använt den, pga baktierier. Så därav, är penseln mer hygienisk! (och plånboken vinner även där).

Vid rätt skötsel, håller penseln livet ut!

Penseln är handgjord.
Penseln är gjord i syntet.
Penseln tvättas med diskmedel.
Penseln kostar 260:- hos oss på Mist, Ingelsta.



Gillar ni dessa små tips?
Är det något särskilt tips ni vill se mer av?
Kram Sofie

Tove

I lördags va bl.a Tove inne och blev sminkad av duktiga Bea. Det fick bli en fräsch våraktig sminkning som jag tyckte vart riktigt snygg!

 

Kramar Kristin


Marmorering




Som ni ser kan man variera en hel del med marmorering. Grundfärgerna är vitt och svart sen kan man lägga till vilka färger man vill. Här har det bl.a lagts till lite rött. Snyggt!

Kramar K


Making the queen ...

Tänkte att jag skulle visa lite bilder från dagen vi gjorde köld-plåtningen:
Emmy före:

Making the hair:



Making the make: (hihi)


Världens bästa penslar, for sure:






Snart dax att göra en vår-plåtning känner jag :) Vem vill va modell?
Kram Sofie

Min första kärlek

Vi träffades för över 2 år sen. Du satt där och va så vacker att jag började rodna. Jag ville gå fram till dig men va för nervös. Har aldrig känt så förr. Men till slut fatta jag modet och gick fram till dig. Och jag är så glad att jag gjorde det för det har vart vi två sen dess. Du gjorde mig så lycklig och fick mig alltid att känna mig som om jag va vackrast i världen. Jag trodde det skulle vara vi två för evigt, tills den dagen kom och jag flyttade...

Vi liksom "tappade bort varann". Jag var helt förstörd! Kunde inte fatta hur dum jag va som släppte dig! Trodde aldrig jag skulle kunna lé igen :(

Men så en dag när jag kom till jobbet och du va där! Jag kände hur lyckan kom tillbaka och jag lovar att aldrig mer släppa taget om dig!


Älskar dig Madaskar! Bilden gör dig inte rättvisa för du är såååå mycket vackrare i verklighet!


Här har jag använt Madaskar under ögat och lite på ögonlocken över svart kajal :)

Kramar Kristin


Obeskrivligt

Kommer inte på några ord som bäst beskriver dessa sjukt snygga naglar som Therese gjorde i lördags
Therese, du är helt enkelt bäst!!!

För att boka tid hos Tessan ringer du 011 31 33 36. Det går även bra att komma in till butiken och boka, vi har öppet på vardagar mellan 10.00-20.00 och helger mellan 10.00.18.00 :)

Kramar Kristin

Sotning

Här kommer lördagens sminkning som fick bli en mörk sotning med inslag av lila
Jag får jämt frågan "hur lägger man en snygg sotning?" Så jag tänkte att jag kanske skulle kunna visa de här på bloggen. Vad tycker ni kära läsare, vill ni se en tutorial om hur man lägger en snygg sotning? :)

Kramar Kristin

Dagens fråga:

Postad av Tina:
Hej, jag har några frågor kring smink...

vad är ögonskuggor gjorda av? färgerna? pigmenten i dem osv?
vad är det i en concealer som gör att den blir så tjock i konsistenten?
hur tillverkas löspuder?
är era produkter testade på djur ?

tacksam för svar :)


Om du vill ha en exakt lista på vad alla våra produkter innehåller så är du varmt välkommen till butiken, så kan du få en sådan :) Vi har innehållsförteckning på alla våra produkter. Men så mycket kan jag säga att alla våra produkter är väldigt milda och innehåller mkt vårdande ämnen!
Concealer finns i olika former, flytande, och mer täckande, krämig osv, så det beror lite på vad det är för concealer vi pratar om. Just vår concealer är ju "tjockare" i konsistensen och därmed mer täckande, än en flytande, tunnare.
Våra produkter är INTE testade på djur!
Vill du lära dig mer om tillverkning och ha djupare svar, rekommenderar jag dig att gå till bibblan eller bokhandeln och se om du kan hitta en bok om smink och dess historia, det går säkert även att hitta mkt info på nätet!
 

Dagens make

Som lovat, här kommer lite bilder på den utlovade "Dagens make".





Färgmässigt så blev det en blandad kompott idag! Sminkningen är baserad på 2 olika lila skuggor (Singapore och Paris) Med de har jag skapat formen, och djup. Med en ljusrosa skugga (Esmeralda) har jag mjukat upp kanterna, och med en svart skugga (Browshade no 5) har jag markerat i ytterkant och under. För att göra maken lite mer intressant har jag lagt till en röd skugga (E.T) i underkant och en blå/grön skugga på vattenlijen (Eros).
Kram Sofie


Enkel bryn-tutorail

Hallo!
Fick för mig att göra en liten enkel bryn-tutorial till er kära vänner!

Såhär ser min bryn ut när dom är helt oifyllda:



Detta använder jag till att fylla i brynen, Pensel nr 6 från Mist, och Browshade no 2 från Mist, som är perfekt om du är blond eller mörkare blond:



Jag börjar med att fylla i "ovankanten" av brynet, för att få den formen jag vill ha. Jag är ganska nöjd emd min plockade form, så jag förstärker den mest. Om du skulle ha ojämna bryn, så är brynskuggan perfekt att jämna till dom med. Man kan lätt "fuska sig till" en fin och jämn form :



Fyll i övre delen, och forma till en snygg vinkel på högsta punkten, och var lätt på handen för att få till ett bra "avslut" på brynet:




Sist kompletterar jag med att fylla i underkanten och jämna ut, och resutatet blir såhär:



Före:   Efter: 

Största skillnaden är att det blir tätare, jämnare och ser mer "lyft" och vaken ut.

Hoppas ni lärt er något!

Kram SOfie


Vår?

Vissa dagar tycker man nästan att det börjar bli lite vår! Härligt! :)
Denna sminkning gjorde jag när det började bli höst, inspirerad av alla färger:
Snart ska jag börja fixa till mig för jobb, och försöka få till en dagens make-bild :)
Vi ses!
Kram Sofie

Dagens tips!

Införskaffa denna braiga borste! Det är en riktig räddare i nöden!
Pensel nr 10 (kostar 140 :- och finns hos oss på Mist Ingelsta)

Jag får ofta frågan om vad det här är för pensel, och vad man har den till. Så här kommer svaret:
Detta är en finishpensel, som är perfekt till för att borsta  bort ögonskugga som "spillts" ner under ögat! Ni har säkert råkat ut för problemet själva, att man spiller ner överflöd av skugga under ögat.... Använder man då en äktahårsborste (ex vis puderborste) till att försöka borsta bort överflödet, så går gärna den mörka skuggan "in" i hyn och man får som mörka ringar. Däremot denna Finishpensel är i syntet, så den borstar bort överflödet, utan att göra att det trängen in i hyn. Det är därför ni alltid ska ha äktahårspenslar när ni skuggar ögonen, för äktahårspenslar gör att skuggorna går in och fäster bättre, medan syntet har motsatt effekt. Formen och strukturen på denna pensel är perfekt utformad för att "borsta bort" och inte "borsta in".
Jag hoppas ni blev lite klokare, och att jag har förklarat mig någorlunda bra :)
Ett annat tips är såklart att lägga ett lager löspuder under ögat när ni jobbar med mörkare skuggor, då fastnar det som "ramlar ner" i pudret, och det är bara att borsta bort sen.
Kram Sofie

Emergency kit Del 2

Då var det dags för del 2 av överlevnadsguiden :)

Idag ska vi prata om puder!

Som jag visade i ett tidigare inlägg (som ni hittar HÄR) är jag noga med att pudra över min foundation på morgonen. Jag använder ett löspuder på morgonen och är väldigt generös med det. Puder fixerar sminket och suger upp talg som tränger ut genom porerna och gör att man blir blank. Det applicerar jag med en puderpuff, trycker in det ordentligt över hela ansiktet. Överpudra gärna, allt överflöd kan man borsta bort med en stor puderborste :)


Men eftersom jag har blandhy blir jag lätt blank i hyn. Löspudret på morgonen gör i för sig att det tar längre tid för mig att bli blank men jag behöver ändå bättra på sminket under dagen.

Vilket för oss till del 2 då :)
Kompaktpuder!


Självklart kan man bära med ett löspuder och bättra på sminket med det istället. Men kompaktpudret är lättare att bära med och tar mindre plats. Använd en puderborste för att applicera, inte puderpuff om inte du har med en borste för att borsta av allt puderöverflöd. Annars riskerar du att se ut såhär

Inte snyggt va? Så komplettera ALLTID med borste när ni använder puderpuff för att applicera puder. Oftast finns det massa överflöd av puder som man inte ser (speciellt i en mörk toalett på krogen).

Våran lilla puderborste får till och med plats i sminknecessären jag skrev om igår!

Liten puderborste: 320:-
Micro silk Powder (kompaktpuder): 240:-
2in1 necessär: 120:-

Fråga gärna om ni undrar något och kom gärna med förslag som ni vill läsa om!

 

Kramar Kristin


Diamonds are a girls best friends

Jag lovade igår att jag skulle visa hur jag gjorde gårdagens make lite mer extrem så här kommer det :)
Såhär såg det ut innan
Denna sminkning kan kännas rätt så extrem för vissa men den ger ögonen en väldigt snygg "kattig" form ;) Till denna sminkning har jag använt följande skuggor
Indian river
Zeus
Berlin
Denver
Madagaskar <3

GLÖM INTE SVART KAJAL! Jag grundar ALLTID mina sotningar med kajal, det är hemligheten till hur man för färgerna att bli mer intensiva ;)

Sista timman på jobbet hade jag en liten lugn stund så jag plockade fram lite stenar och blingade till sminkningen litegrann
Jag la till lite eyedust Pearl star under brynen och i inre ögonvrån och sedan fäste jag lite stenar med hjälp av franslim :)

Försökte verkligen få till en bra helhetsbild men det gick tyvärr inte så bra men lite ser man juh ändå :) Vad tycker ni?
Samtliga produkter jag använt kommer från Mist Stockholm, Ingelsta förresten!

Kramar Kristin

Dagens, en simpel!

Idag sminkade jag mig väldigt enkelt, eftersom det har blivit ganska starka färger dagarna innan. Så därför tog jag före och efterbild på ögat.

Före:



Efter:



Jag har använt mjuka, bruna mer "vardagliga" skuggor, och piffat till det med en tunn blå eyeliner, samt lite orange skugga, samt lite guld dust i underkant för att få fram ögonfärgen mer :)
Kram Sofie


Emergency kit Del 1

Vissa dagar känns riktigt hektiska ibland. Man jobbar hela dagen, sen ska man möta upp vännerna, ta en drink o kanske ut o festa lite? Oftast hinner man inte ens hem emellan för att bättra på sminket och fräscha upp sig lite.
Som van pendlare (läs: pendlat 4 timmar om dagen till o från jobbet i 5 år!) har jag massa kneps o tricks att dela med mig av när det handlar om hur man snabbt gör sig redo till en partykväll utan att behöva åka hem emellan ;)
Så del 1 är väldigt grundläggande.
Du behöver en grymt bra necessär! Den ska rymma en massa saker och samtidigt vara snygg. Jag har alltid 2 necessärer i väskan. En för hygienprodukter och en för sminket. Detta är ett bra tips för dels blir det lättare att hitta vad du behöver och sen kan du lämna hygienprodukterna på jobbet så får du mindre att bära på :)

Dessa 2 i 1 necessärerna finns att köpa hos oss på Mist Stockholm, Ingelsta för 120:-
Det är alltså två stycken necessärer, en större och en mindre som rymmer det mesta. Jag använder den stora för hygien och den lilla för smink och får plats med allt jag behöver ha med :)

Imorgon kommer del 2 av Emergency kit så håll utkik :)
Kramar Kristin

Go your own way and, prove them wrong

Dagens sminkning fick gå i mörka färger igen :)

Förra veckan körde jag på mer naturliga sminkningar, det är oxå snyggt men sminkar man sig varje dag blir det lite tråkigt i längden tycker jag. Jag älskar att experimentera! Imorgon ska jag visa hur jag gjorde denna sminkning lite mer extrem :)

Kramar Kristin

Dagens tips!

Våra ögonskuggor är ju "kända" för att INTE behöva en särskild primer som underlag för att hålla och synas. Det räcker att du grundar med din concealer eller foundation + ditt puder.


MEN vill du ha mer intensitet i en skugga, kan du använda vår coola "Highlighter Pearls Light" innan du skuggar! Det blir superintensivt, men hållbareheten är likabra när du "bara" använder vanliga grunden :)


Highlighter Pearls Light :)
Den funkar självklart superbra som highlighter på kindben osv också. Konsistensen är krämig.



Samma skugga, bara att den "översta" är med Pearls Light och den undre utan.

Alltså, skuggorna kräver absolut ingen primer för att sitta hela dagen, men Pearls Light ger en mer intensiv färg :)


Highlightern kostar 140 :- och finns hos oss på Mist Stockholm Ingelsta! :)


Ögonbrynsfärg

God eftermiddag alla söta!
Jag har en jätterolig och efterlängtad nyhet att berätta för er kan ni gissa vad det är?

VI HAR ÄNTLIGEN BÖRJAT MED ÖGONBRYNS OCH FRANSFÄRGNING!!! :D

Roligt va?! Än sålänge har vi färgerna "Light Brown", "Brown" och "Black" men inom kort kommer vi även få in "Blond". Priserna är:

 

Brynplock & brynfärgning: 170:-
Brynplock, brynfärgning och fransfärgning: 250:-
Fransfärgning & brynfärgning: 150:-
Fransfärgning: 80:-
Brynfärgning: 80:-
Brynplock: 100:-

För att boka tid ringer ni 011 31 33 36, det går även bra att "droppa in" så får ni hjälp i mån av tid :)

 

Kramar Mist Stockholm, Ingelsta shopping


Februarierbjudande för våra bloggläsare!!

Eftersom vårat Januarierbjudande (99kr sminkning för alla våra bloggläsare) blev så populärt, tänkte jag införa en ny kategori här på bloggen, kallad "MÅNADENS ERBJUDANDE". Bara för er som troget följer bloggen :)


FEBRUARIERBJUDANDE:

Köp minst 2 ögonskuggor och få en gratis ögonsminkning på köpet!! Välj mellan att spontant komma in i butiken, få en ögonsminkning och köp sedan minst 2 av de skuggor vi använt, eller välj skuggor först, så sminkar vi dig med dessa! Det går även bra att handla skuggor, och boka tid för ögonmaken i samband med köpet.

Välj mellan vardags, eller fest, och för att erbjudamdet ska gälla just dig, så måste du nämna att du läser vår blogg!


    

 

    

(Erbjudandet gäller februari månad, och endast på Eyeshadow och Colour Vibration))

Välkommen önskar tjejerna på Mist Stockholm Ingelsta
011 31 33 36


Tutorail, läppar!

Godmorgon/förmiddag på er!

Hoppas ni mår bra! Jag tänkte slänga upp en läpp-tutorail som jag gjorde imorse, håll till godo:


1. Börja med att fylla i läppkonturerna med concealer, med hjälp av en concealer pensel:



2. Sudda concealern så att den täcker konturerna, och även ngr millimeter utanför och innanför. Concealern hjälper dig dels att få pennan och stiftet att hålla bättre, samt att den ger lite highlight:


 

3.
Fyll i konturen av läpparna, och fyll sedan i hela läppen med läppennan. I detta fall använder jag pennan "Passion" från Mist:




4.
Här är hela läppen ifylld med pennan:




5.
Läppstiftet Perfect Lips no 23 och läppensel från MIST:




6.
Börja pensla på läppstiftet med hjälp av penseln. Penseln hjälper dig att få ett jämnare resultat än om du målar direkt med stiftet:




7.
Ta ditt transparenta puder och din puderpuff och pudra läpparna lite, måla sedan ett lager till med stiftet. Pudret hjälper dig att förlänga hållbarheten ytterligare:




8.
Om man vill, kan man ha på lite gloss, det ger en fylligare känsla! Här använder jag Crystalgloss Lemon från MIST:




Resultatet:

Till detta har jag valt att bara använda 2 skuggor på ögonen, en highlight och en matt grå för en lätt sotad effekt.
Vad tycker ni om min tutorial? Är den lätt att förstå? Lärde ni er något? osv...

Kram Sofie


Förlåt för dålig update! Har haft sjukt mk...

img_4440 (MMS)

Förlåt för dålig update! Har haft sjukt mkt att göra idag! Så jag hann inte fota någon dagens! Brynplock, sminkningar och sminkkurs har bl.a. Stått på schemat! Imorgon bjuder vi på mer inlägg, för nu blir det sängen! Titta förresten vilka fina blommor jag fick idag av en kund! Blev otroligt glad, tack! Vi görs imorn, kram Sofie!


En eftersläntare och...

.....dagens läppar: Nr 41 perfekt lips och cakeglosset Jazz...

Vi får se om vi hinner provar lite färg sen! KRAM




To All The Haters Out There!


--The Blackness in Your Heart Will Soon Be All Over You---


Inspirerad av Sofies hav av färger igår kladdade jag med lite andra

Usch...jag har så svårt att välja ut en bra bild eftersom de överlag är kassa så ni får stå ut med 49840 olika varianter!

(((Hur kan man önska att det går dåligt för någon annan-när man inte ens känner människan i fråga? Det undrar jag...óch hur orkar man spela så jävla godhjärtad och perfekt och samtidigt vara så falsk och fylld av missunsamhet? Detta hör absolut inte hit men om någon har ett vettigt svar på detta så är ni välkomna att upplysa mig!)))

KRAM PÅ ER GULLIGA PEPPANDE LÄSARE// ANNA


Firework!

Idag kände jag för att sminka mig i lite blandade färger :)

Dessa skuggor har jag använt:


Att jag alltid ska hålla på å titta i kors :S haha


Lite roliga funktioner på mobilen :)


Colours










Ett riktigt bildregn :)

Ha en bra dag!

Kram Sofie


En lättare översikt!

Vilken Look Föredrar Ni?
1.Lite...
2.Mellan...
3.Mer....

RSS 2.0