Tävling!


Var med och tävla om en

SMINKNING+Hemlig gåva
från MIST stockholm INGELSTA

Allt ni behöver göra är att länka till vår bloggsida och denna tävling,
i er egna blogg samt lämna en motivering i kommentarerna om varför just DU ska vinna.

En lycklig vinnare dras lördagen den 21a Augusti.

Sätt igång att tävla! =)
 MVH MIST Ingelsta Personal


Kommentarer
Postat av: Sandra

Att få vinna en sminkning med lyxiga produkter och av duktiga makeup artister, skulle vara lyxig egentid för mig som mamma till en vild son =)

2010-08-08 @ 21:19:38
URL: http://sandranilsson.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag skulle jättegärna vinna eftersom att jag inte har så mkt sminkprodukter o inte heller har tagit tag i att lära mig så mkt om hur man gör en snygg sminkning. Det blir oftast bara lite puder o mascara. Vore ett perfekt tillfälle att lära sig lite. Det känns som det är dags nu! :)

2010-08-09 @ 10:50:30
URL: http://sandiesun.blogg.se/
Postat av: Tess

Jag skulle vilja vinna för att kunna få känna sig lyxig och snygg samt att få tips från duktiga makeup artister. Jag är annars en tjej som jobbar hårt för mitt arbete och min karriär och skulle behöva tips på hur jag kan se piggare och fräschare ut och visa min fästman vilken snygg fru han har :)

2010-08-09 @ 12:07:52
URL: http://thereseeldh.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag vill gärna vinna för att få lite vardagslyx i form av en snygg makeup och trevligt sällskap en stund.

De härliga njutningen av att bli ompysslad och tillfixad utan att behöva lyfta ett finger själv är vad jag vill unna mig dessa regninga dagar.Länk till mitt inlägg:

http://starattraction.blogg.se/2010/august/oemotstandligt.html

2010-08-09 @ 19:30:06
URL: http://starattraction.blogg.se/
Postat av: Kristin Mellqvist

Jag vill väldigt gärna vinna för det skulle vara något så fantastiskt att få lite egentid och bara bli ompysslad och stylad av Mists proffessionella stylister. En dröm skulle gå i uppfyllelse.

2010-08-09 @ 19:46:38
URL: http://xtins.blogg.se/
Postat av: Emma Roodla - Foto

Jag skulle vilja vinna för att själv få bli stylad och fixad. Annars är det jag som sminkar eller fotar andra plus att jag snart fyller 21 o har tänkt att eventuellt boka sminkning någonstans :)!btw ni är jätte duktiga :)!

2010-08-10 @ 19:29:46
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: mviktoria.blogg.se

Jag skulle, precis som alla andra, vilja vinna denna tävling för att få lite "egen lyxig tid" :)

Jag använder Mist Stockholms sminkprodukter dagligen och jag trivs jättebra med det.. Därför känns det extra bra att isåfall bli stylad med dom produkterna, som jag vet passar mig, då jag samtidigt får tips om vilka produkter på Mist som blir mitt nästa köp :)

2010-08-12 @ 23:44:03
URL: http://mviktoria.blogg.se/
Postat av: Victoria

Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att jag anser att det vore nyttigt för mig. Jag är väldigt intresserad av smink och sånt, och vill lära mig mer. Kunna sminka mig proffsigt liksom. Jag har faktiskt inte heller gått till någon riktig make-up artist, så det vore en ära faktiskt.

2010-08-14 @ 22:27:13
URL: http://victorygirl.blogg.se/
Postat av: erika

jag har själv knappt råd med dess fina produkter men mest av allt är för jag älskar hur ni använder sminket! skulle vara en rolig dag och en bra upplevelse!

2010-08-15 @ 16:29:36
URL: http://ericastrandh.blogg.se/
Postat av: isabelle

Att få komma och bli sminkad skulle vara uber kul, eftersom man alltid får lära sig något nytt när man stiger in i Mist fantastiska atmosfär. Och det skulle vara toppen att få lite inspiration nu till den färgglada hösten, då mitt intresse har ökat för smink så att jag vill börja andvända mer smink än bara foundation och lite maskara. Så till hösten hoppas jag på att man kan sluta och vara avund på folk som går omkring i sin snygga make, som man nästan kan offra sin hand för.

2010-08-18 @ 23:59:44
URL: http://isabellestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0