Dagens frisyr (er)

Så så så hemskt ledsen för dålig uppdatering men jag har jobbat hela dagen och haft lite fullt upp. Jobbade med Sofie idag och vi misstänker att vi har en vampyr i gallerian haha låter dumt jag vet men det är enda förklaring vi kunde komma på för någon som kan förflytta sig så fort! Jaaa, vi vet, vi har sett Twilight för många gånger :P

På tal om vampyrer....
(bild lånad från google)
Snyggaste Ashley Greene får stå för tjejernas dagens frisyr! Även fast jag inte är så förtjust i hennes klädval i den här bilden (?) så är juh hennes hår skiiitsnyggt och lätt att styla :)
Du behöver:
  • En tjock locktång (ca 25mm)
  • Hårnålar
  • Pinnkam
  • Hårspray
  • Ett snyggt diadem med dekoration på
  • Värmeskydd

Börja med att spraya värmeskyddet över hela håret. För dig med väldigt fint hår som har svårt att få lockarna att hålla kan ha i lite mousse i hela håret. Föna därefter ut håret. Håret ska kännas och se torrt ut.
Börja sedan locka hela håret. Dela upp håret och börja tupera en "Mohawk" frilla. Tupera även sidorna litegrann och kamma dom bakom och fäst med hårnalar under allt hår.
Nu kan du börja dra "mohawken" bakåt, kamma försiktigt! Ytan ska vara renkammad men tuperingen under får inte förstöras för då sjunker volymen.
Finputsa frisyren som du vill och fixera sedan med hårspray.
Sätt på diademet sen är du klar :)


Vad gäller herrarna där ute tänkte jag att världens snyggaste vampyr skulle få visa upp dagens frisyr :)
(bild lånad från Google)
Här behöver vi knappast någon presentation va? Haha!
För att fixa Roberts frisyr behöver du:
  • Lervax
  • Matt hårspray
Ta lite lervax i handen, inte större än din lillfingernagel! Värm upp länge i händerna och få det jämt fördelat över fingrarna, det får inte vara några klumpar!
Dra nu fingrarna genom håret, börja alltid bakifrån och jobba framåt. Lek lite med håret, det ska inte vara fint utan en lagom "nyvaken" känsla får gärna anas i frisyren.
När du är nöjd kan du spraya VÄLDIGT lätt, håll sprayflaskan på väldigt bra avstånd så ska det bli bra :)


Fråga gärna om ni undrar något :)

Kramar Kristin

Kommentarer
Postat av: sofie

jag tror att det är självaste edward som smyger runt faktiskt! hoppas att han kommer in och hälsar :) då blir jag glad! det är ju synd att vi har surt blod bara :(

2010-12-11 @ 19:13:09
Postat av: Kristin (mist)

åhh tänk om han gör det!! jaa, fan oxå de här sura blodet är visst inte alltid så praktiskt...men vi kanske kan vara hans typ bella? :)

2010-12-11 @ 19:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0