Hårfön

Fråga:
Hej! Jag ska köpa ny hårfön och undrar om det är något speciellt jag ska tänka på? Jag undrar också om det sliter mycket att föna efter man duschat, och sliter hårfön mer än plattång? Nu blev det många frågor, men tacksam för svar! :)

Svar:
Hej! Gud vilken kanonbra fråga! Ja, det finns en del saker som kan vara bra att tänka på när man ska köpa en hårfön. Det allra viktigaste är att satsa på kvalité. Jag surfade runt lite och hittade en riktigt bra hårfön från Remington till ett otroligt bra pris! Den ligger på 2200w, har 3 olika värmeinställningar och 2 olika hastigheter. Kolla alltid hur många watt hårfönen ligger på, minst 2000w ska det vara, det innebär att den är kraftfull och torkar håret fortare. Dessutom har den ett keramiskt Tourmaline luftinsläpp, Tourmaline teknologin kan förhindra att ditt hår tappar färg och vårdar även ditt hår. Keramiken och det smala munstycket fördelar värmen jämnt så ditt hår torkar fortare!

  • Håret är alltid extra skört när det är blött och slits en hel del om man fönar det då. Vänta gärna tills halva håret torkat innan du börjar föna men låt det helst lufttorka helt!
  • Alla värmeredskap sliter lika mycket på håret men var noga med att använda värmeskydd och fönlotion så skyddar du i alla fall håret litegrann.
  • Keramik är mer skonsamt för håret så satsa på värmeredskap som är gjorda av just keramik.
  • Föna alltid håret uppifrån och ner, aldrig tvärtom eftersom topparna klyvs otroligt fort när både värme och stark luft träffar dom nerifrån.
  • Låt håret få vila en dag eller två från alla värmeredskap och stylingprodukter. Liksom vårat ansikte behöver även håret få andas och få vila lite då och då.
Hoppas du fick svar på din fråga, eller frågor hehe :)
Kramar Kristin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0