TÄVLING!

Vi har fått sådan härlig respons från er läsare/kunder
och vi vill "ge tillbaks" lite, det är ju ni som får oss att växa!
Den förra tävlingen blev populär men tyvärr kan ju inte alla vinna,
men nu får ni chansen att pröva lyckan igen!
Vi lottar ut en sk "helstyling", vi gör alltså både ditt hår och smink!
Exempel:
FÖRE:
EFTER:
Allt du behöver göra är att:
Lämna en motivering i kommentarerna och länka till tävlingen i din blogg.

För att göra, kanske just din, helg lite roligare drar vi en vinnare FREDAGEN den 24/9
LYCKA TILL! //Personalen på Mist Ingelsta

Kommentarer
Postat av: Jenny

Om man inte har en blogg då? Kan man inte länka tävlingen på facebook? jag skulle verkligen vilja ha en makeover så här i början på hösten =/

2010-09-13 @ 13:28:34
Postat av: Sara

Jag är jättegärna med och tävlar.



Länk till inlägg om tävlingen: http://starattraction.blogg.se/2010/september/tavla-om-helstyling.html



Varför jag vill vinna... Jo, dels är det ju superkul att bli stylad och jag behöver verkligen inspiration till att orka/våga/vilja piffa till mitt trötta hår just nu. Det känns ungefär lika gråtråkigt som vädret, så där behövs lite glädje och inspiration.

2010-09-13 @ 13:53:37
URL: http://starattraction.blogg.se/
Postat av: Jennifer Lundby

Jag skulle gärna vilja vinna för det är en väldigt kul grej kan jag tänka mig, har alltid velat betala för en "fixning" eller styling eller va man ska kalla det, älskar att bli ompysslad, och älskar förändringar så det skulle varit riktigt kul! / Puss&kram Jennifer

2010-09-13 @ 13:59:21
URL: http://luundby.blogg.se/
Postat av: Sofie, Mist Stockholm!

Svar till Jenny:

Hej! Klart att du ska kunna vara med och tävla ändå, så vi gör ett undantag. Så länka till vår blogg och tävlingen på facebook! Kram!

2010-09-13 @ 14:00:01
URL: http://mistingelsta.blogg.se/
Postat av: Sarah

Hej!

Jag skulle jätte gärna vela vara med och vinna det här för att det låter väldigt kul och själv så är jag väldigt intresserad av smink och hår och går på Plusgymnasiet med linjen - Stylist. Jag har tänkt utbilda mig till en make up artist så det skulle vara jättekul om man själv också blev sminkad av någon som redan är utbildad. Det skulle vara en ära. Jag kan också känna ibland att jag behöver en liten "make over" hehe...

Tack för tipset, nu är det bara att hålla tummarna :)



Kram Sarah Dogan

2010-09-13 @ 14:52:18
URL: http://ssarahdogan.blogg.se/
Postat av: Jennifer Lundby

Länkningn är uppe, duger den? :)

2010-09-13 @ 14:54:11
URL: http://luundby.blogg.se/
Postat av: belinda

Oh vad kul det här låter! Jag har alltid velat bli ompysslad, jag själv har alltid haft samma gamla vanliga frisyr och smink! Det skulle vare jätte kul med någon stylist som gör om en till en perfekt tjej! Jag skulle vilja gärna, skulle bli jätte glad. Min helg skulle bli bäst! Jag har alltid velat gå till Mist Stockholm och bli ompysslad men pengarna har inte räckt, det skulle va kul och vinna denna tävling! Ha det så bra. puss och kram.

2010-09-13 @ 15:37:25
URL: http://belindatokuus.blogg.se/
Postat av: myelise

Varför jag skulle vilja vinna är för att jag älskar att testa ny saker på mig själv, pröva helgalna sminkningar och hårstyle!

Jag gillar även att få insperation från olika saker och vill gärna dela med mig av egna tips och insperation jag fått från andra.

Jag älskar att matcha kläder och mode är något jag är väldigt intresserad av. På sistone har jag börjat tänka på smink och håret och vill gräna kunna sminka mig häftigt eller fixa någon cool frisyr till min outfit.

kram myelise!

2010-09-13 @ 15:44:59
URL: http://stylewithelise.blogg.se/
Postat av: roberta

Shuu, dehär är något för mig! Jag älskar allt som har med smink och hår att göra, fixar gärna smink själv men vill lära mig fler metoder och sånt att utveckla det på. Aldrig blivit sminkad förr i hela mitt liv haha. När jag var yngre ville jag bli sminkös, men tappat intresset för jag sett annat som fångat mitt intresse, men smink kommer alltid vara ett stooort intresse för mig vid sidan om. Vill kunna sminka mig häftigare på fester och sånt, och helst få tips från själva stylisten som kan hjälpa mig i både vardagen och på högre event. Ville tidigare åka upp mot stockholm och testa på "modell för en dag" men kunde inte göra det :/.. men hoppas på detta iallafall, jag vinner så sällan något haha, men detta skulle vara gryyymt.



Kraamar Roberta Chamoun ♥

2010-09-13 @ 16:24:42
URL: http://robertachamoun.blogg.se/
Postat av: elisabeth sonar

TJENA! vad roligt att ni ställer till med en tävling. Jag skulle jätte gärna vilja vinna dels för att jag har ett STORT intresse för allt inom smink & hår världen och även för att jag själv tycker att jag kan för lite och det skulle vara trevligt att få tips av er! Detta är verkligen något för mig! / elisabeth :)

2010-09-13 @ 20:25:37
URL: http://elisabethsonar.blogg.se/
Postat av: Seiran

Hejsan, hittade er blogg av en slump när jag tittade runt på smink. Jag såg er tävling och kände att JAG borde få en makeover då man som universitetsstudent inte är bortskämd med lyx och skönhet. Har suttit med nosen i böckerna både på vardagarna och under helgerna också efter jobbet och verkligen inte haft tid att pyssla om mig själv för fem öre, vilket gör att man knappt vill visa sig bland människor nu. Att få sitt yttre fixat och piffat av er professionella och eventuellt lite tips och råd för vardagssminket skulle inte enbart piffa till mitt yttre utan även mitt inre. Känner man sig vacker så påverkar det hela ens inre också. Det syns när man mår bra och man mår bra av att vara en pudding för en dag :) Ps: Har tyvärr ingen blogg då det enda jag skriver och läser är rapporter och litteratur, men blir jag vald så finns ni självklart med hemsidan på min facebooksida ^^ Tjing /Seiran

2010-09-13 @ 21:06:13
Postat av: Emma Roodla - Foto

åhh kanon snyggt! tack så jätte mkt :)!



Jag skulle vilja vinna pga flera orsaker. För det första möter jag många fixade framförallt tjejer som jag fotar. Extremt snygga! O skulle det inte vara kul att få känna sig lika snygg o stylad någon gång? kanske även slå till med att be syrran ta några kort på en för att få känna sig lika fin som de jag själv fotar... Att få känna sig ompysslad o att bli ompysslad måste vara det bästa som finns o nu när universitetet dragit igång igen, behöver man sin egna tid UTAN skolböcker o skoltankar överhuvudtaget trots att jag älskar min linje (lärarprogrammet) jag vill även bli stylad för att jag faktikst är intresserad av framförallt smink, alltid älskat smink o stylat syrran o kompisar till fest. Skulle vara kul att se någon i arbete från skratch få tips o sen se vilken förändring man kan göra genom att bara sminka o styla håret. ja jag skulle kunna rabbla på ännu mer. men som sagt det skulle vara otroligt kul att vinna :)!



Vad tar ni annars för en sminkning o hur lång tid tar det :)?



http://babiidarling.blogg.se/2010/september/tavling.html#comment

2010-09-13 @ 21:29:11
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Varför skulle jag vilja vinna tävlingen?

- Jo för att självklart vill man unna sig själv lite lyx och tid "för sig själv" i detta tråkiga höstväder och i denna stressiga vardag.

Eftersom att jag har fått detta i present förut så vet jag att man kan "känna sig trygg" och att ni kan det ni gör :) Självklart vill man få lite tips och ideér som ger inspiration som man sedan kan ta del av i vardagen. Jag använder bara sminkprodukter för hyn från Mist Stockholm så jag vet även att det passar mig :)



Ha det bra!

Här är länkningen i min blogg:

http://mviktoria.blogg.se/2010/september/mist-stockholm-tavling.html

2010-09-13 @ 22:48:02
URL: http://mviktoria.blogg.se/
Postat av: johanna

JAG vill vara med och tävla :)



Motivering: Har en son på 6 månader och som alla vet är det svårt att hinna med att göra sig iordning som man skulle. Och jag tycker att jag om nåt har behov av en sminkning och fix av håret.

Skulle bli jätteglad av att vinna.



Ha det bäst :)

2010-09-13 @ 23:16:07
URL: http://jojeslife.blogg.se/
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Jag har tipsat om er tävling här!



http://molnboanna.blogg.se/2010/september/styling-249.html



Egentligen borde jag väl vara med och tävlar då jag är en glåmig och trist mamma till en galen 3-åring. Fast jag sminkar mig aldrig i vanliga fall så det är nog roligare om någon som är intresserad av sånt får vinna :-)

2010-09-14 @ 10:06:23
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Jessika

Vilken underbar tävling... men de funkar inte om man bor i Blekinge va?? :(

2010-09-14 @ 10:58:51
Postat av: Natalie

Ska jag anta att det är i stockholm då ?

2010-09-14 @ 14:48:17
URL: http://unleashedpuppies.blogspot.com
Postat av: Sofie, Mist Stockholm

Svar till Jessika:

Hej! Det är klart att du får vara med och tävla, även fast du bor i blekinge, men om du vinner så krävs det ju att du kan ta dig till vår butik i Norrköping! Kram till dig :)

2010-09-14 @ 14:51:38
URL: http://mistingelsta.blogg.se/
Postat av: bettan

Detta vore en dröm för mig att vinna! Jag vill känna mig som den unga 31 åriga mamma som jag är. med samma afro-frisyr i 15 år, en tofs på huvet så har jag tröttnat och har inga ideér på vad man skulle passsa i... Har sökt olika stylingtävlingar men har aldrig haft turen på min sida.. Men hoppet är det sista som överger människan! Lycka till alla tjejor! =)

Peace Betty

2010-09-14 @ 19:26:39
URL: http://mrsbah.blogspot.com/
Postat av: Nettiz

Varför jag vill vinna?

Har just blivit ensamstående mamma som aldrig tidigare brytt mig om varken smink eller hår, så just nu skulle det vara kul att verkligen få en make over och få känna sig "fin" för en gång skull! Att få bort toffsen i håret och verkligen få en frisyr vilken dröm :)



Min länk till er från min blogg är: http://netiiz.blogg.se/2010/september/en-liten-tavling.html#comment

2010-09-15 @ 20:05:08
URL: http://netiiz.blogg.se/
Postat av: Erika

http://ericastrandh.blogg.se/2010/september/tavling.html

2010-09-16 @ 10:24:47
Postat av: Tilly (:

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag ska känna mig riktigt nöjd med mig själv, vilket jag kan göra ibland när jag gjort mig sådär riktigt fin, Men så kommer det dagar då allt går i golvet och jag känner mig ful och tråkig.



Skulle vara fint att vinna för att iallfall försöka ändra på mig själv.

2010-09-20 @ 20:14:46
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Okej, då länkar jag tävlingen på min facebook.

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag bara känner mig grå och tråkig, villket jag verkligne inte är... det skulle vara jättekul o få tips o bli ompysslad =)

2010-09-21 @ 02:30:24
Postat av: zandra

Jag skulle vilja bli så snygg i

ansiktet och håret!

det blev jätte fint efter sminkningen!

http://bloggisens.soclog.se/p/2010/9/?link=1285064756

2010-09-21 @ 12:27:08
URL: http://bloggisens.soclog.se
Postat av: Gabrielle

jag är hemskt hemskt gärna med.



underbar blogg förresten !!!

din stil is awesome !!!!



ha en fin kväll / Gabrielle :)

2010-09-21 @ 20:02:52
URL: http://gaabbiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0