Makeuprådgivning, med betoning på bas.

Idag kom denna otroligt söta tjej in för makeuprådgivning. Hon ville få hjälp att hitta rätt bas , i form av concealer, foundation, puder och rouge. Samt lära sig hur man applicerar på bästa sätt, samt vilka färger hon ska ha på allting. Nu på vintern behöver man oftast använda en ljusare foundation, än vad man gör på sommarhalvåret. Logiskt sett så är man blekare på vintern :)


Hyn var väldigt, väldigt torr i kombination med ojämnheter. Så därav använde jag först en gultonad concealer på alla röda partier, sedan vår underbara Excellence Foundation, som är bäst när man har torr hy (den är oljebaserad), sedan fixerade jag med ett transparent löspuder. Hyn blev jättefin med hjälp av dessa produkter! Rouget höll vi naturligt, och applicerade straxt under kindbenet, och tonade ut. Brynen fylldes lätt i med brynskugga.

Vi skuggade ögonen i mjuka, bruna toner, för att få ett lyft. Läpparna fick en touch av Cakegloss Transparent, för en vardagsfräsch lyster.  
Kram Sofie


Vill du också boka in en privat makeuprådgivning så är du välkommen till butiken, eller boka tid på 011 31 33 36. Du kan välja att fokusera extra på något moment under rådgivningen om du vill, som i detta fall BAS. Perfekt när du vill lära dig lite nytt, uppdatera sminkväskan, eller bara bli extra fin.

Makeuprådgivning inkl produkter 495 :-
Kommentarer
Postat av: Anna

Vad vacker hon blev!

2011-02-17 @ 11:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0