Brudbomb! Part 1, Elena.

(Bröllopsmässa)
Smink: Sofie Edström, Mist Stockholm Ingelsta
Hår: Kristin Yagoub, Mist Stockholm Ingelsta
De flesta som gifter sig väljer att ha naturliga färger så som brun, guld, bronze osv. Men här har jag satsat på färger som färstärker Elenas ögonfärg, samtidigt som det ger lite mer färg, än en "klassisk brud". Skuggan man ser mest av är en mattskugga i auborgine-ton. Den heter "Cleo". Istället för den "rundade" ögonmaken, har jag dragit ut skuggan till mer kattlik. Svart eyeliner och ett par diskreta, men fylliga lösfransar har jag också använt. Basen är heltäckande med hjälp av Supersilkfoundation "Seashell", och Micropowder "transparent 2". Solpudret ger både lite färg och lyster och heter "Coral". Brynen är formade och ifyllda med brynskugga "no 3". Ett tips till alla er som ska gifta er, spara ut brynen flera månader innan bröllopet, och gå till ett proffs och få brynen snyggt plockade och formade!
Elenas läppar är målade med Cakegloss "Transparent" för glans och lyster, utan färg. Diskret, men snyggt och lagom! Alla produkter finns hos oss på Mist, såklart! :)
Kram Sofie

Kommentarer
Postat av: Bea

Så otroligt vacker hon är! Även att det kanske var en omöjlig uppgift att få henne vackrare ;) så lyckades du ändå! :) Grym är du Sofie!!!

2011-05-04 @ 11:06:14
Postat av: Anna

Otroligt fina brudar! Ni är så duktiga tjejer!

2011-05-04 @ 15:46:18
Postat av: Sofie

Åh tack! :) ni är lika grymma! Ska bli intressant att få se dina bilder sen med Bea:) kraaam

2011-05-04 @ 22:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0