Forts...

Sen var det Mickis tur!
Jag kan börja med att säga att på bilden här har vi gjort hennes ögonbryn. Som hade blivit misskötta/bortrakade/felnopprade om vartannat. Så när hon kom till mig var de som två ojämna raka sträck i riktning nedåt.
Detta är vanligt, allt för många kan inte låta bli sina bryn när man en gång "råkat ändra lite för mkt" och så är det svårt att få tillbaks dem eller få dem att växa alls igen.
Mitt bästa tips till er är att alltid gå till någon proffisionell som ni VET är duktig på bryn. Ibland kan man tyvärr inte lita på att "tjejen i sminkaffären" är det bara för att hon jobbar där. Trist men sant. Så gå på referenser.
(Men sen är det ju också så att vad som är snyggt i dina ögon- är fult i någon annans. Ibland har man kunder som vill ha sina bryn/ögon/fransar ja vad det nu kan vara på ett visst sätt och kunden ska alltid känna sig nöjd så då får man anpassa sig även om man kanske inte håller med.) Jaja sidåspår.
Men så här blev dem nu efter första gången och med lite hjälp av vår härliga brynskugga. Om ett tag ses vi igen för att slipa lite till på formen.
och Elina valde "En blå, en snorgrön, en lila, en silvrig" till Mickis. Som aldrig brukar ha ögonskugga och absolut inte ville ha något för tjejigt. Så på henne blev det en variant av sotning.
läpparna gjorde vi sedan glossiga.
Efter ca 2 1/2 timma traskade de ifrån butiken med fyllda påsar efter mååånga härliga skratt. Lite fattigare men många kunskaper rikare! ;)
Gör som dom- en regning vardag lite roligare i goda vänner lag! 
KRAMAR ANNA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0