Söndag

Hej på er!
Igår var det vår ute. Innan jag åkte hit så stig termometern på 15 grader! Detta var dock i solen, men ändå! Man blir så glad av våren!
Så dagen till ära (igår alltså) fick det bli en riktig vårsminkning!
Idag när jag skulle till jobbet förväntade jag mig ungefär samma strålande väder men när jag kikar ut igenom fönstret är de frost! -2 grader. INTE okej.
I vilken fall så pallrade jag mig upp och åkte hit. Fick bli en sminkning som passar till dagens väder. Lite kallare färger. Dock är bilden tagen med min Iphone så kvaliten är inte den bästa och färgerna syns inte som de syns i verkligheten, tråkigt!
1. Rose Star
2. Julio Star
3. Haze Star
4. Lagun
5. Georgia
Lite tips på hur jag gör:
Till att börja med lägger jag alltid en highlight (Julio Star i detta fall) över hela ögonlocket och längst in i ögonvrån. Sen lägger jag en typisk mellanfärg på mitten av ögonlocket.
När jag gjort det så lägger jag en mörkare skugga längs globlinjen och längst ut på nedre fransraden.
För att skapa djup i sminkningen lägger jag ytterligare en skugga längs den rand som den mörka skuggan gjort. Dels för att skugga och sudda men också för att sminkningen gör ett helt annat intryck.
I dagens sminkning använde jag inte svart eyeliner vilket jag oftast gör. Jag ville fortfarande ha den där skarpa linjen men i en mildare ton och valde därför att använda vår gråa eyeliner.Hoppas att ni får en bra dag, ni kanske ska göra något speciellt denna söndag?

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0