Midsommar brud


Hej! På midsommardagen hade jag en brud att göra make och uppsättning på.
Hennes ögonmake gick i guldrosa bruna toner. På kinderna använde jag mig av Mist rouge: Summer glow och på läpparna min personliga favorit, Mist läppstift nr. 19.
Håret har jag lockat och satt upp med olika loopar och många slingor ligger omlott. Jag lämnade ett parti med lockar längst fram vid ansiktet för att göra uppsättningen mer intressant.
Kunden hade väldigt silkigt hår vilket resulterade i att lockarna inte höll när vi gjort provuppsättningarna innan men sista gången vi provade uppsättningen inför bröllopet kom vi på ett sätt att få dem att hålla. Mycket mousse i ett otvättat hår med massor av hård proffs spray.
Tänk på att inte tvätta håret samma dag eller kvällen innan en viktig dag där du ska sätta upp håret. Ett hår som inte tvättats på några dagar håller mycket bättre =)
Ha en underbar dag i solen! Kram Gabbie

Medlemskap= 10% rabatt!

Ni har väl inte missat att ni kan bli medlemmar hos oss på Mist Stockholm Ingelsta shopping?!
Medlemskapet innebär många fördelar:

Det är gratis

Ni har ALLTID 10% rabatt på ALLT ni handlar

Ni får ta del av speciella erbjudanden

Inbjudan till gruppkvällar

Och mycket annat fördelaktigt!

Så kom in till oss och bli medlem nu!


Proffesionella favorit-verktyg från Mist Stockholm!


Hej!
Jag tänkte ge er lite tips och inspiration, genom att ge ER mina favoritverktyg när det gäller smink! Att jobba med bra verktyg är A och O för att en makeup ska bli proffsig och snygg!

Vi börjar från vänster, så punktar jag upp verktygen 1-7 och ger en beskrivning!

1.
Mist Puderpuff! Med puderpuffen duttar/trycker du in ditt transparenta puder i ansiktet (efter du lagt concealer och foundation). Puderpuffen ger dig ett oslagbart, hållbart och matt resultat. På mig håller basen i MINST 8-10 timmar utan att jag behöver applicera mer puder!


2. Mist foundationpensel! Jag rekommenderar ALLA att införskaffa sig en bra foundationpensel! Penseln är handgjord, och borsten är av syntethår, vilket gör att den inte suger åt sig din foundation, och gör den väldigt lätt att applicera. Om man jämför det med att applicera med en svamp, så är det bättre både ekonomiskt och hygieniskt. Penseln kan du tvätta om och om igen. Svampen blir äcklig efter första användningen, och bakterierna går ej att svätta bort till 100 %. Penseln suger inte åt sig din produkt, medan svampen suger åt sig ca 20-40% av din foundation.


3. Mist ögonskuggspensel nr 18. Penseln är av mycket hög kvalité, då den är handgjord och av äkta hår. Penseln är perfekt till att applicera en basskugga, då den är lite större. Den är även bra att använda när man vill ha ett intensivt färgresultat, då den är relativt platt och lite hård. Det gör att skuggan "går in" mer och blir intensivare! För att rengöra "äktahårspenslar" använder du schampo och ibland även balsam.


4. Mist ögonskuggspensel nr 15. Detta är en liten pensel som även den är av naturhuår och handgjord. Jag älskar att använda denna pensel till att skapa "djup" till ögat, exempelvis i globlinjen. Den är perfekt storlek till detta, och även perfekt till att använda för att rama in ögat, både under och över. 


5. Mist eyedustpensel nr 14. Denna pensel kan du använda till mycket! Till "pulverskuggor" eller "eyedusts" är den jättebra, men även när du vill mjuka upp kanter mellan två skuggnyanser. Den är även bra till stora ögon och deras former.


6. Mist ögonskuggspensel nr 33. Denna fluffiga, mjuka, snedskurna pensel har varit en av mina favoriter från första början. Den är sanslöst bra till att sudda! Den är även bra när man vill göra mjuka makeuper. Att den är snedskuren gör att den enkelt följer ögats former lite lättare.


7. Mist pincett! Denna pincett är gjord i en mjukare metall, än de flesta andra pincetter. Det gör det lite skonsammare att plocka. Den är lätt att jobba med och fångar enkelt upp små som större hår!


Detta är bara ett litet urval av mina favoritverktyg! Det kommer mycket sannolikt ytterligare många fler sådana listor! Hoppas du blivit lite klokare, och fått lite rolig info!

Kram Sofie





Hade ni en bra midsommar?

Hur var eran midsommar?
Jag har nu varit ledig i två dagar, för igår var det stängt här på Ingelsta och i fredag jobbade Gabbie 10-14. Så idag är det mitt pass 10-18, och vädret jäklas såklart med mig och solen strålar! Typiskt när man jobbar inne hela dagen! Hoppas att det håller i sig länge!!

Min midsommar var trevlig! Spenderade den hemma hos Anna i Stavsjö. Lekar, grillning, trevligt sällskap och bra väder!

Jag hade på mig en blommig klänning, vita sommarskor med hög klack och en fin blommkrans på huvudet :) Sminkningen fick vara ganska enkel, med en bra bas, mjuka toner i rosa och lila på ögonen, lite vit och svart ögonpenna för att öppna upp, respektive markera ögonen. Till läpparna hade jag glanset "Candy" från Mist såklart. En härlig sommarfärg i rosa toner.
Kram Sofie

Söta Sofia!

Åh, min kväll på jobbet avslutades riktigt bra! Jag hade en så otroligt söt, vacker och glad tjej i sminkstolen! Det är så roligt med sådana kunder! Sofia heter hon och skulle på tjejkväll, och hade därför bokat in sig på 495:- sminkningen! TYVÄRR säger jag återigen att min mobilkamera är sämst :( Sminket syns knappt, men jag vill ändå lägga upp bilderna på sötaSofia!
Sminkningen blev jättebra, och Sofia blev kalasfin!
Dessa skuggor har jag använt:

Kram Sofie

Gudomlig bas!

Måste bara visa! Min bas (concealer, foundation och puder) sitter så himla bra! Jag sminkade mig 9.30 imorse, och tog den här bilden när jag kom hem ca 21.00. Och då ser basen fortfarande ut såhär:
Allt annat smink såsom brynskugga, ögonpenna och eyedust har såklart ochså suttit såhär bra i över 10 timmar! De enda jag har bättrat på är läpparna! Älskar mitt MIST smink! Det håller  verkligen måttet!
KRAM SOFIE

Ni har väl inte missat annonsen?

I månadens Nollelva har vi 2 annonser ute. Ni har väl inte missat? Den ena kan ni dessutom klippa ut och därmed få 15% rabatt på ett valfritt läppstift eller läppglans när ni lämnar fram den i butiken!

 För er som ska gifta er, så och bokar makeup hos oss innan 31 augusti, får  20% rabatt på Marias mode! Marias mode har brud och festkläder för alla tillfällen!

 


Fashionshow!

Jag är sugen på att anordna en "sommar-fashion-show"! Sommarens smink, hår och kläder! Men just nu finns det inte tid för det. Kanske man kan ordna något i höst.

Här är några bilder på mig, när jag gick en visning för klädkedjan "WearIt". Tror det är 2008 eller 2009. På vintern i alla fall och jag var mörkhårig då.


Jag närmast kameran


Ha en bra dag i solen! Ni som är lediga: NJUT!!!
Nu ska jag straxt sminka en tjej som bokat in en rådgivning. Senare i em är det ännu fler bokningar. Antar att folk vill ha ny inspiration och fräscht smink till midsommar.
KRAM Sofie


Bronze up your face!

Nu när man börjar få lite solbränna, är det snyggt att förstärka den med bronze/solpuder.
 
Här får ni en bild på en "bronzad" mig. Bilden är dock från förra sommaren! :O
Vill ni ha tips på ett bra solpuder? Kom in i butiken!
KRAM Sofie

COPYCAT!

Thats me...
Ska sno lite bilder från Saras blogg från när vi var på
TWILIGHT FAN EVENT.
Det var vi två, 8900 fjortisar, 35 morsor 4 pappor och 12 ditsläpade pojkvänner!
Vilket jävla liv det var. Vi hade vunnit biljetter dit, tur det hade aaaaaldrig betalat för att åka dit,
det var ganska dåligt organiserat faktiskt...
Ingen av mina favorit vampyrer var ju där såklart, men det är okej jag hade ändå inte hunnit med att rymma iväg med dom just nu!
Här kommer lite bilder;
Taylor och Kristen..
Så till er som är mer in looooove i dessa böcker/filmer än mej...hoppas att ni är liiite avundsjuka!
Den 29e väntar midnattspremiär av eclipse men eventet börjar redan kl 18 med film nr ett TWILIGHT sen rullar filmerna på.
Någon av er som har biljetter?? Vi kanske ses där, leta efter tjejerna med vampyrbett på halsen! (Ja mkt moget av en 24 årig anna)
Så.....make myself ready for work. Nån sminkbild blir det inte....har haft bas, mascara och eyeliner hela veckan typ...
KRAAAAAAAAAAAM

Min ögonsminkning för dagen!

Hej å hå i det blå!
Vilket fint väder det är idag! Himlen är blå och solen skiner! Jag har på mig sommarkläder i ljusblåa toner idag, och matchade det omedvetet med mina BLÅA naglar :)
Jag sminkade mig på jobbet idag, och tänkte visa min sminkning, som tar ca 2-3 minuter att göra! Jätteeffektiv när man har bråttom, eller är trött!
Dessutom har jag bara använt mig av 2 olika skuggor:

Den vänstra heter "Virgo" och är en matt highlightskugga. Inte helvit som det ser ut som på bilden, utan den har lite lila/rosa, kalla pigment.
Skuggan till höger heter "Rosebud" och är relativt ny här i butiken. Den har blivit en av mina favoriter!


Jag började med att lägga "Virgo" som highlighter under brynet, ner mot globlinjen och in vid inre ögonvrån. Därefter lade jag skuggan "Rosebud" mitt på ögonlocket från fransraden och upp en bit. Sedan suddade jag ut det så det blev denna lite "sotiga" effekt. Skuggan "Rosebud" har jag även lagt intill undre fransraden.

Här är samma sminkning, fast i annat ljus.
Vill man bygga på denna sminkning, så kan man lägga en svart eyeliner och även komplettera med en snygg skimrande eyedust!



GLÖM INTE BORT VÅRAT ERBJUDANDE SOM GÄLLER TOM TORSDAG 24/6! 20% PÅ EN VALFRI ÖGONSKUGGA! :)

KRAM SOFIE


Midsommar längtan!


Åh nu vill jag bara att midsommar ska vara här..
hoppas dessa jobbdagar går fort! (ska inte vara på MIST)
Ska bli så kul att nästan alla (2) kollegor kommer ut till mej också...
har rullat ut "Vita mattan" för mina kungliga 28 st gäster..
(en markduk som täcker hela uppfarten, väntar på 15 ton vitt grus som kommer nästa vecka)
Vad har ni för sommarplaner?
Jag har organiserat massor av lekar, tävlingar, quiz mm och håller tummarna för att vädret blir kanon!
Ni som vill ha en fin sminkning dagen till ära, vi har nog en ledig tid eller två på fredag!
Ring butiken och boka på 011-31 33 36,
det är söta Gabbi som jobbar då och hon är lite av en expert på romantiska sommarfärger! ;)
Ha det fint nu, själv ska man åka och jobba så här dags!
KRAM ANNA

Sminkning från igår, måndag

Igår sminkade jag denna vackra tjej. Hon hade fått 99:- sminkningen i studentpresent.
Tyvärr försvann färgerna ganska mycket på bilderna. Men jag har i allafall använt mig av lila nyanser med inslag av rosa. Det blev jättefint till hennes gröna ögon.
Hoppas ni alla har en bra dag i solen!
Kram Sofie

20% rabatt för er som läser bloggen!!

Hej bloggläsare!
Här kommer ett kanonerbjudande för Er som läser vår blogg!
Ni får 20% rabatt på valfri ögonskugga om ni nämner denna mening "JAG LÄSER MISTINGELSTA.BLOGG.SE" vid kassan.

Välkomna in i butiken!

Erbjudandet gäller till och med 24/6-10.


Några av dagens sminkningar

Hej!
Idag har vi haft många sminkningar i butiken. Det har varit många bröllop, men även konfirmation, fester och annat skoj. Tyvärr har vi inte hunnit fota alla snygga tjejer som vi har sminkat, men här bjuder vi i alla fall på tre. Flera finns på en annan kamera, och vissa hann vi inte fota alls som sagt. Resterande bilder kanske kommer upp under morgondagen om vi hinner :)
Första bilden föreställer Helena. En jättetrevlig tjej som ville ha en ganska naturell sminkning. Hon skulle på bröllop och det är Anna som sminkat henne:


Dessa färgstarka tjejer heter Emelie (mamma) och Ditte (dotter)

Vi fick ingen jättebra bild på sminket, men Ditte th har jag (Sofie) sminkat, och Anna sminkade Emelie tv.
Båda ville ha sotningar, så Emelie fick en grå/svart sotning med lite inslag av rött, medan jag sotade Dittes ögon i brun/svart och hottade till det med ett par röda läppar.
Håll till godo sålänge, så kommer resten imorgon!


Före och efter sminkning

FÖRE:


EFTER:


Blått är jättefint på bruna ögon!
Kram Anna

Sminkinspiration :)

Här kommer några bilder på en sminkning som jag gjorde på Anna. Jag använde mig av blåa och guldiga nyanser. Det är kul att blanda lite "oväntade färger".

Som topping lade vi till två stenar :)


Vi har även använt oss av Glimmer för att få mer effekt :) Glittret heter "superstar".

Undrar ni något så är det bara att fråga :)
Trevlig helg önskar Anna och Sofie!!


Sofie framför kameran! (Modell för en dag)

Jag bara älskar att fixa ihop plåtningar! Många har jag gjort bara för att det är kul! Sminka, fixa hår, bestämma miljö och teman osv!
Men jag tycker även att det är roligt att stå framför kameran! Så jag tänkte bjuda på några bilder när jag själv "leker" modell :) Självklart är det jag själv som sminkat, fixat hår och kläder!



Vi kommer faktiskt att köra igång ganska snart med "MODELL FÖR EN DAG" här i butiken! Är det något för dig? Håll utkik i kommande Nollelva (tidningen) eller kom in i butiken för mer info!
KRAM SOFIE


Endast några dagar kvar av 99:- sminkningen

Vårat jättepopulära erbjudande "Sminkning 99:-" är snart slut. Gäller Sön-Tor tom 30 juni! Så passa på om du ännu inte har utnyttjat erbjudandet!

Make of the day! /Anna

Här kommer lite fina sminkbilder på Veronica, som Anna sminkade. Det roliga denna gång är att vi även har en före bild!
FÖRE:


EFTER:




Anna har använt:
Bas: Excellence foundation "Nude" och några droppar "Almond". Transparent 2 loose powder, Rouge: Mocca glow och Autumn.
Ögon: "Moonlight" och "Eilat" som highlighter, "Florida" som en lite ljusare skugga, "Dark angel" är den mörkare skuggan och "Seaford" som eyeliner och i ögonvrån.
Bryn: Browshade "no3".
Läppar: Perfect lips "no13" Crystalgloss "Lemon".


 
Om ni undrar någon, skriv en kommentar eller kom in till oss i butiken:)

Kram Sofie och Anna


Hår-Sofie

Hej på er!
Slänger in några bilder från en håruppsättning som jag gjorde för ett tag sen. Tjejen heter Kerstin och skulle på sin dotters bröllop. Hon var hättenöjd och frisyren hade hållt hela natten, vilket är kul!


Nu ska Anna och jag sminka vidare här i butiken :)
Vi ses!
Kram Sofie

Reqested:

Ni ville se lite bilder på föråldring...
Here we go:
Modell Emelie 22 år. (hittade såklart ingen förebild)
Modell 15 år!
Emelie igen (22 år) och jag snygg som få då 23 år =)
Ha en bra kväll nu! Kram ANNA

INSPIRATION HÅR!

JAG SKA LETA UPP ETT PAR RIKTIGT COOLA BILDER PÅ MIN VÄN OCH KOLLEGA
GABBI. HON STÄLLDE UPP SOM MODELL FÖR MEJ EN GÅNG I TIDEN,
EN RIKTIG STJÄRNA FRAMFÖR KAMERAN OCH FRAMFÖRALLT BLEV STYLINGEN FRUKTANSVÄRT BRA
TACK VARE MODELLEN!
KRAM ANNA

OBS!

Just nu sminkar vi väldigt många kunder på vårt
99 kr erbjudande...
Vi måste bara få understryka att vi inte formar och plockar ögonbrynen
i det erbjudandet...
Så på många bilder som ligger uppe är brynen helt orörda från vår sida...
Vi gör heller ingen hel konsultation som i våra ord. "behandlingar"....
som tex vårt 495 kr erbjudande då vi går igenom allt från rengöring till tekniker att få
läppstiftet att sitta på plats hela kvällen. Vi formar och plockar bryn och rekommenderar
färger som passar just dig...
99 kr sminkningen är en introduktionssminkning...

Hår inspiration

Idag hade jag en "badhairday". Det händer väldigt sällan, eftersom jag nästan alltid har mina stora plattångslockar a´la Hollywood. Men idag fick jag för mig att göra något annat, och det blev inte bra. Till min förtjusning kom jag på att Gabbie jobbade innan mig, så jag gav henne fria händer att hitta på något med mitt hår. (Gabbie är frisör nämligen).
Resultatet blev en fiskbensfläta:


Jag älskar att ha mkt volym i håret, och det fick Gabbie till snyggt!
Ni visste väl att Anna och Jenny är hårstylister och att Gabbie är frisör? Vi gör hårstyling för endast 299:- i butiken. Varför inte boka smink och hår på samma ställe? Jättesmidigt!
Nu ska jag jobba vidare i min snygga frilla som söta Gabbie fixat! :)Ha en bra dag/kväll i solen kära läsare!
KRAM SOFIE


Bal - Gabbie


Här kommer lite bilder från min efterlängtade bal som var den 4e juni. Kram Gabbie

"Hårstyling" By jenny


Svensexa!!! By Gabbie


Make of the day!

Hej gott folk!
Jag slänger upp en bild på en sminkning som jag gjorde på Malin, min systers kompis, när hon och min syster var inne på jobbet och hjälpte till med flyers m.m. för någon månad sedan :)
Basen hade Malin lagt själv hemma, men ögon och läppar fixade jag till.
Jag valde att matcha läpparna med Malins snygga glasögonbågar. Det blev riktigt läckert. Jag har använt både läppstift och läppglans, båda från Mist såklart!
Ögonmaken syns inte så jätteväl här, men jag har grundat med Highlight, en skugga som inte syns så mkt, men gör väldigt mkt för helheten. Efter det har jag använt "Specialbase" som är en svart, krämig produkt som man kan använda till specialeffekter, ögonsminkningar osv. Ovanpå specialbase la jag ett skitsnyggt glitter, som heter Ducati, och skimrar mestadels i silver.
Kram Sofie

Världens bästa arbetskamrater!

Jag har då världens bästa arbetskamrater! Jag har varit ledig i helgen (vilket inte har hänt på väldigt länge) för att både jag och min sambo fyllt år osv. Jenny, Gabbie och Anna har skött butiken så otroligt bra, och jag har kunnat slappna av och njutit av alla mina lediga minuter! Så jag vill bara tacka er för det  underbart bra jobb ni gjort tjejer! STOR KRAM TILL ER! Dessutom hittade jag en födelsedagspresent till mig, från söta JENNY när jag kom imorse, sådär lagom måndagstrött! Gud vad glad jag blev!Tack hjärtat!


I lördags var jag (även fast jag var ledig) och fixade hår och make på Kerstin som skulle på bröllop. Det blev riktigt lyckat, och jag ska visa bilder, så fort jag har fått in dom i datorn.

Nu ska jag jobba vidare. Kom in och hälsa på vettja :)

KRAM Sofie


Lördag!

Idag har vart en fullspäckad dag som började vid åtta snåret för mig!
Först ut var 3 stycken bröllopsdeltagare. Den ena blev sminkad i lila, den andra i shimmriga svagt rosa
och den sista ville ha det lite hårdare, rockigare och fick en svart/grå sotning med mjuka linjer och med
ljusa inslag för att ändå få det att passa ett bröllop....
Sen var det brudens tur och vi har ju hunnit med två konsultationer för att verkligen få allt att klaffa och
hon fick klassiska mjuka toner med lite guldshimmer..
Tyvärr så hann jag inte med att få en enda bild på dessa då det var en hår och en sminkstation
men jag ska höra efter om det är någon som har lite fina bilder att vidarebefodra till mej sen..
Efter det åkte jag ut till jobbet på ingelsta och där var det full rulle,
ni som tittar in till Jenny imorgon, ge henne en stor kram, det förtjänar hon, som hon har slitit!
Jag sminkade vackra Bahira som även hon skulle på bröllop. Hon ville också ha en sotning med röda läppar till hennes leopardklänning i silvriga färger.
Hon blev så nöjd att hon kommer tillbaks till mig nästa lördag för en likadan sminkning, och det värmer att få sådan bekräftelse!
En hel roman är skriven om denna dag men inte en bild har jag att bjuda på......
eller dethär kan jag kasta in;
En sminkning på söta Sara jag gjorde i vintras, på förfest, lagom salongsberusad och med endast en syntetborste
till både ögon och ögonbryn. Basen ska hon själv ha cred för!
Thats it! 3vlig lördag! KRAMAR Anna

Dagens make up//Sofie

Här kommer lite bilder från en sminkning som jag gjorde idag. Modellen heter Jenny, och skulle på studentfest :)
Vi körde en "halvsotning" med svart, silver och grått.

Jag använde dessa skuggor:


Colour vibration "Luxemburg" och Colour vibration "Winston". Eyeshadow "Obelix" och Eyedust "Folie star".
För att få den släta och jämna basen, har jag använt Superfoundation "Fudge" tillsammans med löspudret "Transparent 2". Som topping på det, solpudret "Bronze" och rouget "Fresh Pink" :)

(ser ni skillnaden på det kalla och varma ljuset, beroende på från vilken vinkel jag har fotat? Jämför bild 2 och 3 så ser ni vad jag menar.)

Hoppas du fick en rolig studentfest Jenny, och ha en fin kväll alla andra läsare!

KRAM SOFIE


Sommar tips! /Jenny


Patric kom tillbaka till oss på Mist idag super kul!!! / Jenny


Vi hoppas att flera killar vågar komma in till oss, Stå på er nu precis som Patric...

Brud/Tärna!!!

Den blivande bruden Marie blev sminkad utan söta, duktiga sofie.. Tärnan Madde sminkade jag,(Jenny) hoppas ni blev nöjda tjejer!! Kraaaam S & J


Patric-modell för en dag!

Här kommer några snygga modellbilder på Patric, som jag sminkade inför "modell för en dag" för ett tag sen :)

Patric kommer in idag igen, inför en ny plåtning. Kul tycker vi på Mist. Det gör så sjukt mycket med smink, även på killar. Jag tycker att flera borde prova faktiskt, bara för att jämna till och framhäva.
/Sofie :)

Specialeffekter!

Jag är ju utbildad inom specialeffekter,
vilket innebär att jag kan "fejka" brännskador, sår av olika slag,
blåmärken osv...jag kan också lägga teateramink- tex föråldring.
Är det något speciellt ni vill prova på, inför maskerad eller liknade
så kom in till mig i MIST butiken på INGELSTA....
Vill ni se mer bilder på tex en 15 åring som förvandlas till 70? Skriv i kommentarerna!
Kram på er!/ Anna

En sminkning från maj månad!

Heeej alla glada!
Här kommer en sminkning som jag hade i början av maj. Jag är verkligen skitblek på den här bilden, mot vad jag är nu. Jag har haft tur med vädret på mina få lediga dagar, så nu är jag på gång att bli en riktig sommar-brunis :) Älskar solen och den energi, färg och lycka som den ger:) Ska försöka fota en sminkning snart så ni får se färg-skillnaden :)

Jag håller med Anna om att det är svårt att få med alla färger och former till hundra procent när man fotar en sminkning, men jag har använt mig av härliga lila toner och mycket skimmer. På läpparna har jag ett Crystal glosset "Blueberry" som ger lyster, glans och illusionen av volym :)

KRAM SOFIE


MOTD....from another day! ;)

Jag är ju verkligen urusel på att lägga upp bilder på mig själv och mina egna makeuper! Sorry för det..
Jag har försökt tusen gånger att få till bra inspirerande bilder, speciellt när jag har lite roliga
icke "vardagliga" makeuper på jobbet...men mobilkameran är verkligen dålig och tar bort
för mkt färg och itensitet i skuggorna...
jag får träna på nåt sånt där redigerinsgprogram andra sminkbloggar använder för att
verkligen få fram sminkningarna!....Ni får komma in på jobbet och titta istället =)
Aja....vilket fall här är ett par bilder på en make.
Blått passar jättebra till bruna ögon, dock är jag urdålig på att sminka mig i blått själv....den här dagen var ett undantag och visst är det fint? =)
Alla färger och verktyg är från MIST. Kika in och få hjälp att ta fram färger som passar just dig vetja!
Ha en bra kväll! kram // Anna

Fantasi Make-up / Jenny

Emelie ville ha en "Extrem make" i lördags, såhär blev resultatet...

Rolig sommar make!! /jenny

Det jag har använt på ögonen är! Eye dust: "Movie star", "Paris star", "Stav star" & "Sweet star"...

Fredags make! "Bal" // by jenny


Glitter på naglarna är super läckert!! /Jenny

Glittret som jag har använt heter "Åsa Star"


Bilder från i torsdags!!!


Vad fina ni blev tjejer!! Hoppas ni blev nöjda // Jenny & sofie


Veckans skiva: ABSOLUTE dance SUMMER 2010!


Absolute dance summer 2010 är veckans skiva på Mist Stockholm!

Skivan kommer från SKIVLAGRET här på Ingelsta och den är grym! Man blir riktigt partysugen här i butiken!
Mina favoritlåtar är bland andra: "Alors on dance", "Zombies" och "Turn the lights off".

Kram Sofie


Resterande balbilder är på ingång!

Resterande bal-bilder kommer inom kort! Jag tror att det är 5-6  tjejer som inte ligger uppe än, men de bilderna ligger på en annan kamera, men vi lovar att de kommer inom kort! Så var ej orolig att vi glömt Er!

KRAM MIST-TJEJERNA! :)


Bildregn; sminkningar till balen!

NU KOMMER DE ÄNTLIGEN UPP, BILDERNA
PÅ TJEJERNA VI SMINKADE INFÖR BALEN!
HOPPAS ATT NI HADE EN UNDERBAR KVÄLL!
Vi börjar med JULIA som Sofie sminkade;
Följande 3 modeller heter EMMA, NICOLINE och MIKAELA och blev sminkade av Anna;
Dessa tre skönheter har Sofie sminkat och de heter; JONNA, JOSEFINE och SARA
Och vi avslutar med en sminkning av Anna på somriga Ellinore;
Som ni säkert ser så är sminkningarna lagda i en klassisk mjuk stil, det ska ju vara elegant när det är bal! Färg anpassat efter ögon och färg på balklänning!
Njut av söndagskvällen nu!// Anna&Sofie

Naglar!

Imorgon ska jag lägga in bilderna på
alla vackra tjejer som var och sminkade sig inför balen..
Kan inte göra det nu, för glömsk som jag är kan jag inte alla modellernas
namn i huvudet, är helt enkelt rädd att blanda ihop dem.
Så så länge får ni nöja er med de för längesedan utlovade naglarna!

Nagellacket, glimmer och strass är från mist,
kom in i butiken så kan vi visa!
Vi har ju 20% på nagellack just nu också!
Nu ska jag slänga mig i sängen, imorgon är vi fullbokade
med sminkningar, det ska bli rikigt kul!
Tack för en härlig dag, kunder och kollegor!
pZ//Anna

Sofie/Dagens make :)

Hej och hå! Nu kan vi andas ut lite här på Ingelsta. Vi har haft dagen fullproppad med underbart söta, vackra o gulliga bal-tjejer! Gud vad roligt det har varit. De är så snygga i sina fina uppsättningar och vackra sminkningar. Vi har hunnit fota i stort sett alla, men de bilderna kommer upp senare under helgen.
Nu tänkte jag lägga upp min "dagens make" och vill påpeka att detta smink suttit såhär bra sedan kl 08.00 imorse, och denna bild togs av Jenny nu kl 18.00.


Jag har använt:

Bas: Supersilk foundation "Almond", blandat med Excellence foundation "Nude". Transparent 2 löspuder, Microsilk powder "Bronze" och rouget "Fresh pink"
Ögon: "Alabama", "Singapore", "Paris" "Freja star", Cake eyeliner "Black", vit ögonpenna "Snow".
Bryn: Browshade "no 2"
Läppar: Penna "Marielle", Crystal gloss "Candy"

Ha en fin fredagskväll, nu ska jag jobba vidare!

Kram Sofie


Lips

Lägg först den rosa läppennan "marielle"  på läppkonturen och inåt. Hela läpparna ska vara täckta.

Toppa med glanset "Candy" så får du glans och lyster.
Perfekt till balen, bröllopet eller festen :)
Kram Sofie

Fin recension!

Vill börja med att visa den här fina recensionen
i har fått av SARA angående vår silk foundation:
http://starattraction.blogg.se/2010/june/super-silk-foundation.html#comment
Jag kan tänka mig att många tänker att jag bara agerar försäljare när jag pratar gott
om den, men jag är verkligen så nöjd som jag låter när jag rekomenderar den!
För oss med blandhy, tendens till t-zon är den perfekt! Med vårt löspuder på håller basen minst 10 timmar!
Nu ska jag till jobbet, lång dag 10-20, kom in och hälsa på! =)
Fick ju åka in och jobba i måndags så den utlovade manikyren kommer upp lite senare
och jag kan meddela att jag inte hunnit sminka inför eventet på lördag,
känns lite nervöst att fortf inte ha en aning om hur det kommer att bli!
Ha en bra dag....KRAM ANNA

Dagens makeup av Sofie

Therese får sitta modell för dagens sminkning! :) En jättetrevlig och gullig tjej som jag sminkade idag på eftermiddagen.
Hon ville ha en enkel, men fräsch vardagsmakeup, så det fick hon! När hon lämnade butiken såg hon så otroligt pigg, fräsch, glad och nöjd ut! Kul! Dessutom kommer hon tillbaka redan imorgon för ytterligare en sminkning :)
Jag har använt:
  • Concealer "Beige"
  • Supersilk Foundation "Milk"
  • Loose powder "Transparent 2"
  • Solpuder "Sun Tan"
  • Rouge "Autumn"
  • Browshade "no 2"
  • Crystal gloss "Sorbet"
På ögonen har jag använt: Basskuggan "Highlight" över hela ögonlocket. En guldig skugga som heter "Rico", den ger ett piggt och vaket intryck, samt ger lite lyster. För att få lite djup i makeupen använde jag "Dreamy star", som är en brun eyedust. Som highlighter och i inre vrån la jag "Platina star". Cakeeyeliner "Brown" längs med övre fransraden och ögonpennan "Snow" i vattenlinjen.
Kram Sofie

RSS 2.0